https://www.jeeves.nl/app/themes/jeeves-theme/dist/images/header-notification-image.png
Zorg jij ook graag voor anderen? Kom bij ons werken!
Jeeves logo
Jeeves logo

15 september: event ‘Gepaste gastvrijheid’ voor ziekenhuizen

event gastvrijheid

Jeeves organiseert 15 september het event ‘Gepaste gastvrijheid, de weg naar een nieuwe mindset in het ziekenhuis’.

Op deze bijeenkomst, van 15.00 tot 18.00 uur bij restaurant Zalmhuis in Rotterdam, staat de beleving van de patiënt bij ontvangst en vertrek centraal. Want hoe kunnen ziekenhuizen grote aantallen mensen straks weer op een gastvrije manier in goede banen leiden, terwijl iedereen minimaal anderhalve meter afstand moet houden? De invulling hiervan is voor iedereen een zoektocht. Maar niet iedereen hoeft het wiel zelf uit te vinden.

Programma

Deskundige en inspirerende sprekers wisselen hierover met de deelnemers van gedachten tijdens het event. Een van de sprekers is John Hokkeling, gastvrijheidsexpert bij Syndle. Via de Mood Maker filosofie helpt John organisaties met hun strategische- en veranderingsvraagstukken in gastvrijheid, klantgerichtheid, menselijkheid en geluk. Hij bracht recent de pocket ‘Mood Maker – het nieuwe gastvrije normaal’ uit.

Vragen die tijdens het event aan bod komen zijn onder andere:

• Hoe kom je juist in onzekere tijden tot een goede patiëntbeleving in het ziekenhuis?
• Welke knelpunten komen uit de enquête onder facilitaire en zorgprofessionals naar voren?
• Welke oplossingen en toekomstscenario’s kunnen ziekenhuizen daarbij hanteren?

Jeeves heeft de afgelopen maanden voor veel ziekenhuizen COVID-19 gerelateerde gastvrije dienstverlening mogen verzorgen. Als marktleider in niet-medische ondersteuning zien we dagelijks hoe ziekenhuizen en medewerkers met de situatie omgaan. De opgedane kennis en ervaring, ook in andere sectoren, deelt Jeeves graag tijdens het event.

Enquête

De inhoud van het event en de presentaties wordt mede bepaald door input van facilitaire en zorgprofessionals in ziekenhuizen en patiënten. Dat gebeurt via een enquête over de invloed van COVID-19 op onder meer de facilitaire dienstverlening, de patiëntreis en het gedrag van patiënten. Uw medewerking aan de enquête is zeer belangrijk voor ons! Wilt u hier enkele minuten de tijd voor nemen?

NAAR DE ENQUETE VOOR FACILITAIRE PROFESSIONALS

óf

NAAR DE ENQUETE VOOR ZORGPROFESSIONALS

Aanmelden

Aanmelden voor het event Gepaste gastvrijheid is mogelijk via onderstaande button. Uiteraard houden we ons aan de geldende RIVM-richtlijnen en worden deze met u gedeeld. Meld u snel aan: er is voor deze bijzondere bijeenkomst een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en op = op!

AANMELDEN VOOR HET EVENT

Lees ook: Zo kunt u gastvrijheid behouden in het 1,5 meter ziekenhuis (13 tips)

Meer berichten

En dan komt hier een hele aantrekkelijke en activistische sales-zin!
Contact