https://www.jeeves.nl/app/themes/jeeves-theme/dist/images/header-notification-image.png
Zorg jij ook graag voor anderen? Kom bij ons werken!
Jeeves logo
Jeeves logo

15 september: event ‘Gepaste gastvrijheid’ voor ziekenhuizen

1,5 meter afstand

Jeeves organiseert 15 september het event ‘Gepaste gastvrijheid, de weg naar een nieuwe mindset in het ziekenhuis’.

Op deze bijeenkomst, van 15.00 tot 18.00 uur bij restaurant Zalmhuis in Rotterdam, staat de beleving van de patiënt bij ontvangst en vertrek centraal. Want hoe kunnen ziekenhuizen grote aantallen mensen straks weer op een gastvrije manier in goede banen leiden, terwijl iedereen minimaal anderhalve meter afstand moet houden? De invulling hiervan is voor iedereen een zoektocht. Maar niet iedereen hoeft het wiel zelf uit te vinden.

Programma

Deskundige en inspirerende sprekers wisselen hierover met de deelnemers van gedachten tijdens het event. De eerste spreker is John Hokkeling, gastvrijheidsexpert bij Syndle. Via de Mood Maker filosofie helpt John organisaties met strategische- en veranderingsvraagstukken in gastvrijheid, klantgerichtheid, menselijkheid en geluk. Hij bracht recent de pocket ‘Mood Maker – het nieuwe gastvrije normaal’ uit.

De tweede spreker is Bart van der Feen, GZ-psycholoog bij het Erasmus MC, het epicentrum in de Nederlandse aanpak van COVID-19. Hij geeft u een inkijkje in wat er zoal in het menselijk brein omgaat in coronatijd en wat dit met mensen doet. En dan vooral als je als patiënt naar een ziekenhuis gaat.

Vragen die tijdens het event aan bod komen zijn onder andere:

• Hoe kom je juist in onzekere tijden tot een goede patiëntbeleving in het ziekenhuis?
• Welke knelpunten komen uit de enquête onder facilitaire en zorgprofessionals naar voren?
• Welke oplossingen en toekomstscenario’s kunnen ziekenhuizen daarbij hanteren?

Jeeves heeft de afgelopen maanden voor veel ziekenhuizen COVID-19 gerelateerde gastvrije dienstverlening mogen verzorgen. Als marktleider in niet-medische ondersteuning zien we dagelijks hoe ziekenhuizen en medewerkers met de situatie omgaan. De opgedane kennis en ervaring, ook in andere sectoren, deelt Jeeves graag tijdens het event.

15.00 Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers
15.30 Opening
15.45 John Hokkeling, gastvrijheidsexpert bij Syndle
16.10 Bart van der Feen, GZ-psycholoog bij het Erasmus MC
16.35 Discussie aan tafel met vertegenwoordigers van diverse ziekenhuizen
17.00 Napraten met eten en drinken

Aanmelden

Aanmelden voor het event Gepaste gastvrijheid is mogelijk via onderstaande button. Uiteraard houden we ons aan de geldende RIVM-richtlijnen en worden deze met u gedeeld. Meld u snel aan: er is voor deze bijeenkomst nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

AANMELDEN VOOR HET EVENT

Enquête

De inhoud van het event en de presentaties wordt mede bepaald door input van facilitaire en zorgprofessionals in ziekenhuizen en patiënten. Dat gebeurt via een enquête over de invloed van COVID-19 op onder meer de facilitaire dienstverlening, de patiëntreis en het gedrag van patiënten. Uw medewerking aan de enquête is zeer belangrijk voor ons! Wilt u hier enkele minuten de tijd voor nemen?

NAAR DE ENQUETE VOOR FACILITAIRE PROFESSIONALS

óf

NAAR DE ENQUETE VOOR ZORGPROFESSIONALS

Lees ook: Zo kunt u gastvrijheid behouden in het 1,5 meter ziekenhuis (13 tips)

Meer berichten

Verbeter de gastvrijheid van uw organisatie. Neem nu contact met ons op!
Contact