Welkom

Al sinds 1998 stellen wij onze klanten op hun gemak

De naam Jeeves staat voor de Engelse butler. Deze naam is gekozen omdat een butler u op een professionele manier tal van zaken uit handen neemt, zonder dat u er naar om hoeft te kijken. Dit principe is vervolgens in een hedendaagse organisatie gegoten. De kleur oranje in het logo is een verwijzing naar de familiegeschiedenis van oprichter Floris Vervat.
Zijn overgrootvader begon in 1920 in Rotterdam met ondernemen. Het logo van dit bedrijf was oranje en daarmee gaat de kleur van Jeeves ver terug.

[/vc_column_text]

mno Vervat_main

Voor Jeeves is gastvrijheid en dienstbaarheid het allerbelangrijkste. Jeeves vindt namelijk dat dit in onze Nederlandse maatschappij te weinig aanwezig is. Gastvrijheid komt naar voren in al onze diensten, of u nu kiest voor een chauffeur, uw auto laat parkeren, u digitaal laat begeleiden naar het ziekenhuis of langer kan thuis wonen met onze aanvullende mantelzorg.

Jeeves is in 1998 opgericht als bedrijf in chauffeursdiensten en valet-parking. Al snel was de ambitie groter en wilde Jeeves niet één dienst leveren, maar tal van diensten aan bedrijven en personen binnen verschillende branches. De missie was en is meer gastvrijheid en dienstbaarheid in Nederland.

De chauffeurs afdeling groeide verder met als doel om tijd te besparen voor haar klanten. Een chauffeur gebruik je immers om te kunnen doorwerken. En zo ging dit ook met shuttlediensten of de valet-parking..

Jeeves Begin_main

In 2006 bleken de opa en oma van Floris Vervat niet meer geheel zelfstandig te kunnen wonen. Er werd gezocht naar ondersteuning, maar nergens kwamen ze de juiste organisatie tegen. Thuiszorg was enkel voor medische handelingen en vrijwilligers konden wel, maar niet elke dag en niet exact op de gewenste tijden. Toen is besloten om zelf een organisatie te gaan opbouwen. Aanvullende mantelzorgers, die de bestaande mantel van familie, vrienden en thuiszorg compleet maken. Dit onderdeel van Jeeves heet Senior Service en levert haar diensten in heel Nederland.

In 2008 had ook Jeeves last van de crisis. We dachten diep na waar we nieuwe afzetmarkten konden creëren om zo onze missie te blijven uitvoeren. In dit proces kwamen we bij de reis die een patiënt aflegt bij een ziekenhuisbezoek. Iedere patiënt heeft toegang tot de beste artsen, alleen vanaf zijn of haar eigen voordeur tot het bureau van de arts moet men alles zelf uitzoeken. In deze tijd zijn we uitgenodigd op gesprek bij het Oogziekenhuis Rotterdam en hierna was de afdeling Patiënt Journeys een feit. Zij werden de perfecte en inspirerende launching customer. Inmiddels mag Jeeves 33% van de ziekenhuizen in Nederland van dienst zijn.

Jeeves bestaat enkel en alleen uit mensen. Deze mensen variëren van studenten, tot moeders met schoolgaande kinderen, tot onze kantoorteams, tot 65 plussers. Zij vervullen alle verschillende diensten van Jeeves. Maar er is één rode of eigenlijk oranje draad; alles heeft met gastvrijheid te maken. Dat is ons bestaansrecht en moet constant onderhouden worden. Hiervoor hebben we gastvrijheidscoaches in dienst en organiseren we thema bijeenkomsten om steeds weer van elkaars ervaringen te kunnen leren.

Hiermee willen we als Jeeves uw verwachtingen overtreffen en de verwachtingen van uw gasten, klanten of patiënten.

Ons doel hiermee is geen tevreden klant maar een loyale klant, want alleen dat telt.

MG_1242_result

Oprichter en eigenaar Floris Vervat

Brief Rutte2_main

Fragment uit de brief van Minister President Rutte

Groene energie

Groene toekomst is nu

Voor Jeeves is elektrisch rijden niet de toekomst maar de realiteit. Alle auto’s, shuttles en bestelbussen van Jeeves zijn waar dit kan 100% elektrisch. Jaarlijks leggen ze zo’n 205.000 km af en besparen hiermee € 8.200,- aan kosten in de gezondheidszorg volgens een studie aan de Stanford University.

Onderscheiden voor ècht maatschappelijke werk!

fd2012
fd2013
fd2014
fd2015
3C71D3F3
vno_pub
vno_yur

Genomineerde

3C71D42D

Sponsorship

Jeeves wil haar social impact verder onderstrepen door de volgende initiatieven te ondersteunen;

LOGO KLEUR RGB_main

Gildelid van het Rotterdams Philharmonisch Orkest
Gratis aanbieden van Concerten aan Bed
Muziek als Medicijn / Erasmus MC

bbr
VNO-NCW_logo_sm_main
3C71D42D
3C71D42E

Founding member

3C71D435
3C71D434

Museumnacht Oogziekenhuis Rotterdam

3C71D434

Oogzorgnetwerkdag

3C71D432

Certificaathouder Fastned
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: