https://www.jeeves.nl/app/themes/jeeves-theme/dist/images/header-notification-image.png
Zorg jij ook graag voor anderen? Kom bij ons werken!
Jeeves logo
Jeeves logo

1 juli: event ‘Back to the Future’ voor ziekenhuizen

Jeeves organiseert 1 juli het event ‘Back to the Future: Afschalen corona? Inhalen zorgverlening’.

Het is een spannende tijd voor ziekenhuizen. De corona pandemie heeft de wereld opgeschud en zo ook onze ziekenhuizen. De crisis eiste een enorm aanpassingsvermogen van verscheidene afdelingen. Niet alleen vanuit logistieke oplossingen, maar ook in het kader van digitalisering. Hoe gaan we om met angstreductie bij de patiënt? Naar verwachting zijn ziekenhuizen 2 jaar bezig om de achterstand in zorgverlening in te halen. Hoe leiden we het opschalen van de reguliere zorg in goede banen? Deze onderwerpen worden behandeld in ons aankomende evenement ‘Back to the Future: afschalen Corona, in halen zorgverlening’ op 1 juli 2021. U bent van harte uitgenodigd voor dit evenement.

Programma

Als gastvrijheidsexpert hebben wij veel unieke en creatieve oplossingen gevonden samen met onze partners. Tijdens het evenement delen we deze opgedane kennis met u en gaan we met elkaar in gesprek over hoe de toekomst eruit ziet. Hiervoor hebben wij enkele gastsprekers uitgenodigd, waaronder John Hokkeling (Syndle), Janneke van Beuzekom (Monuta) Ruth Pijls (Saxion Hogeschool). Tijdens de tafelgesprekken is er ruimte voor discussies en er zal na afloop tijd zijn voor een netwerkborrel.

  • 14.30 uur: Ontvangst
  • 15.00 uur: Inhoudelijk programma
  • 17.00 uur: Borrel & hapjes
  • 18.00 uur: Einde

Aanmelden

Aanmelden voor het event Gepaste gastvrijheid is mogelijk via onderstaande button. Uiteraard houden we ons aan de geldende RIVM-richtlijnen en worden deze met u gedeeld. Meld u snel aan: er is voor deze bijeenkomst nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

AANMELDEN VOOR HET EVENT

Enquête

De inhoud van het event en de presentaties wordt mede bepaald door input van facilitaire en zorgprofessionals in ziekenhuizen en patiënten. Dat gebeurt via een enquête over de invloed van COVID-19 op onder meer de facilitaire dienstverlening, de patiëntreis en het gedrag van patiënten. Uw medewerking aan de enquête is zeer belangrijk voor ons! Wilt u hier enkele minuten de tijd voor nemen?

NAAR DE ENQUETE VOOR ZORGPROFESSIONALS

Lees ook: Zo kunt u gastvrijheid behouden in het 1,5 meter ziekenhuis (13 tips)

Meer berichten

Verbeter de gastvrijheid van uw organisatie. Neem nu contact met ons op!
Contact