Onze organisatie bestaat enkel uit mensen. Mensen die zich heel graag dienstbaar opstellen. Mensen die als ze zelf uit eten gaan extra letten op de ober; Wat zou ik anders doen, waar kan het nog gastvrijer? Dat soort mensen passen bij Jeeves, eigenlijk zijn ze Jeeves. Want je dienstbaar opstellen en dingen uit handen nemen is leuk en geeft energie.

c_col1_result

Chauffeurs shuttleservice Zwolle (10-15 uur p/w)

Is gastvrijheid je tweede natuur en is je rijvaardigheid perfect? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Jeeves wil iets veranderen in Nederland; wij willen met onze diensten meer gastvrijheid en dienstverlening. Dat doen we door diensten te leveren aan het zakenleven, oudere mensen en aan ziekenhuizen. Maar we doen het vooral door te werken met mensen die ons gevoel delen.

Wij zoeken per 1 mei 2017 chauffeurs voor een elektrische shuttleservice bij een ziekenhuis in Zwolle. Voor veel patiënten is iedere afstand te veel. Daarom vervoeren we patiënten die slecht ter been zijn tussen de parkeergarage en de hoofdentree van het ziekenhuis. Naast het rijden heeft u als chauffeur ook een hele sociale functie. U biedt mensen een helpende hand, beantwoordt vragen en biedt een luisterend oor. U bent echt het visitekaartje van het ziekenhuis.

Voor deze opdracht zoeken wij senioren (55+) die in Zwolle wonen of binnen een straal van 10 km van postcode 8025.

Wij zoeken chauffeurs die twee of drie dagdelen per week (ma t/m vr) willen werken. Totaal gaat het om 10-15 uur per week. Wij werken met een nul-urencontract op basis van het minimumloon.

Heb je interesse? Dan zien wij graag een korte motivatie met CV en pasfoto tegemoet. Maak hiervoor gebruik van onderstaand sollicitatieformulier.

SOLLICITEREN: