https://www.jeeves.nl/app/themes/jeeves-theme/dist/images/header-notification-image.png
Zorg jij ook graag voor anderen? Kom bij ons werken!
Jeeves logo
Jeeves logo

In 4 stappen naar de perfecte match met een directiechauffeur

Het matchen van een directiechauffeur met een klant luistert nauw. Hoe kunt u er als directiesecretaresse of directeur zeker van zijn dat de juiste chauffeur komt voorrijden? In vier stappen komen we tot de perfecte match, óók in coronatijden.

1. U heeft een directiechauffeur nodig

Als een directeur of bestuurder de beschikbare tijd zo efficiënt mogelijk wil gebruiken, komt een directiechauffeur al snel in beeld. Want waar anderen veel tijd en energie kwijt zijn aan vervoer, zorgt een directiechauffeur ervoor dat de betreffende persoon zich onderweg kan voorbereiden op de volgende afspraak of even kan uitrusten.

Ook tijdens deze coronacrisis is het inhuren van een directiechauffeur mogelijk bij Jeeves. Met het strikt naleven van veiligheidsvoorschriften in de auto en gezondheidsprotocollen voor medewerkers garanderen we veilige chauffeursdiensten, met zoveel als mogelijk dezelfde chauffeurs per opdrachtgever.

2. De juiste directiechauffeur matchen

Na een reservering gaat Jeeves op zoek naar de juiste directiechauffeur. Eventuele wensen van de opdrachtgever nemen we daar nadrukkelijk in mee. Jeeves beschikt over een grote pool aan chauffeurs. Variërend van student chauffeurs en 65+ chauffeurs, tot directiechauffeurs en chauffeurs die met minimaal de opleiding Interseco CCV-D1 tot de meest opgeleide chauffeurs behoren.

Van alle chauffeurs is hun beschikbaarheid bij ons bekend. Zodra de reservering binnen komt, zien we met één druk op de knop wie we kunnen inzetten. Overigens is een vaste directiechauffeur ons uitgangspunt. Een directiechauffeur bij Jeeves wordt speciaal voor u geworven en parttime of fulltime aan u gedetacheerd. Zodra de perfecte match is gemaakt, ontvangt de klant een opdrachtbevestiging met de naam en gegevens van de chauffeur, zodat bekend is wie er komt.

3. Verwachtingen overtreffen

Een chauffeursdienst is bij Jeeves meer dan het van a naar b brengen van de klant. Daar spelen we al op in bij het werven van chauffeurs. Behalve een goede rijvaardigheid vinden we een professionele en gastvrije houding ook erg belangrijk. Dat betekent een representatief voorkomen, het netjes aanspreken van de klant, goed voorbereid zijn, proactief vragen naar extra wensen – zoals het verrichten van extra werkzaamheden tijdens het wachten – en zich continu dienstbaar opstellen. Kortom, het Jeeves-dna!

4. Evaluatie

Na elke chauffeursrit neemt Jeeves contact op met de opdrachtgever om te vragen naar de bevindingen en eventuele verbeterpunten. We slaan alle feedback op in ons systeem; hoe meer informatie, hoe beter we chauffeurs kunnen matchen met nieuwe opdrachten en bestaande opdrachtgevers van dienst kunnen zijn. Een tevreden klant, daar doen we alles voor!

‘Belangrijk dat je betrouwbaar en flexibel bent’

Willem Oudbier is sinds 1 februari Ambassadeur Chauffeurs bij Jeeves, waar hij al elf jaar werkt. “In mijn nieuwe functie ben ik verantwoordelijk voor het werving- en selectieproces van chauffeurs en onderhoud ik de relaties met opdrachtgevers. We willen voortdurend weten waar onze klanten behoefte aan hebben, zodat we daar zo goed mogelijk op in kunnen spelen met onze chauffeursdiensten.”

Dat Willem zelf lange tijd chauffeur is geweest, vindt hij een groot voordeel. “Ik heb daardoor veel mensenkennis opgedaan. Ik voel goed aan wat klanten nodig hebben en wat er speelt bij chauffeurs. Uiteindelijk gaat het er vooral om dat je betrouwbaar en flexibel bent en in houding en gedrag laat merken dat de klant van ons op aan kan.”

Meer berichten

Heeft u interesse in de chauffeursdiensten van Jeeves?
Contact