https://www.jeeves.nl/app/themes/jeeves-theme/dist/images/header-notification-image.png
Zorg jij ook graag voor anderen? Kom bij ons werken!
Jeeves logo
Jeeves logo

Jeeves breidt gastvrije dienstverlening uit naar gemeenten en onderwijs

handhaving gemeenten

Steeds meer bedrijven en organisaties zetten in op gastvrije handhaving van rookbeleid, parkeerbeleid of anderhalve meter afstand. Zo ook gemeenten, onderwijsinstellingen en grotere bedrijven. Jeeves maakt haar dienstverlening nu ook voor deze sectoren mogelijk.

Gastvrijheid en handhaving gaan bij Jeeves hand in hand. Al vele jaren weten tal van ziekenhuizen, restaurants, eventorganisaties, luchthavens en andere bedrijven daarover mee te praten. Maar ook (semi)overheidsorganisaties zoals gemeenten en onderwijsinstellingen krijgen steeds meer behoefte aan diensten op het gebied van handhaving, informatievoorziening of parkeren.

Handhaving en informatievoorziening in de publieke ruimte

Bij handhaving valt bijvoorbeeld te denken aan het rookbeleid, toezicht op fietsenstallingen of – in deze tijden – het respecteren van anderhalve meter in de publieke ruimte. Bij tijdelijke situaties zoals een verbouwing of ingebruikname van digitale middelen, zijn organisaties gebaat bij een goede en vriendelijke informatievoorziening en eventuele begeleiding.

BEKIJK ONZE DIENSTEN VOOR GEMEENTEN

Vaak worden deze taken ingevuld door vrijwilligers of beveiligers. Maar waar de continuïteit van dienstverlening met vrijwilligers vaak lastig te borgen is en beveiligers niet altijd over de juiste communicatieve vaardigheden beschikken, bieden de gastvrouwen en gastheren van Jeeves uitkomst. Met veel ervaring in de publieke sector vormen zij een professioneel en vriendelijk aanspreekpunt richting medewerkers of bezoekers.

Gastvrije dienstverlening aan gemeenten

Andere diensten die Jeeves aan gemeenten biedt, zijn:

* Mantelzorg; het zusje van Jeeves, Senior Service, is landelijk marktleider in het aanbieden van thuishulp bij senioren.

* Jeeves Uitzendbureau; gastvrije medewerkers voor onder meer de logistiek, postkamer, frontoffice en servicedesk.

* Valet-charger; Door de inzet van een valet-charger, die het opladen van elektrische auto’s voor zijn rekening neemt, zijn er veel minder parkeerplekken met een laadpaal nodig.

Handhaving op middelbare scholen

Een actuele ontwikkeling voor bedrijven en organisaties is natuurlijk het handhaven van anderhalve meter afstand tussen mensen. Zo ook in het voortgezet onderwijs, waar middelbare scholen sinds 2 juni weer open zijn. In de praktijk van alledag is er een groot spanningsveld tussen de coronamaatregelen op scholen en de realiteit van leerlingen buiten de school. Zie dat maar eens een goed uit te leggen en te handhaven bij leerlingen.

Tijdelijke extra capaciteit door de inzet van gastvrouwen of gastheren van Jeeves biedt ook hier uitkomst. Het handhaven van de protocollen is bij deze professionals in goede handen, waarbij ze op een sociale, menselijke manier te werk gaan. Voor middelbare scholen is het een kostenefficiënte en effectieve manier om ervoor te zorgen dat de aandacht van leerlingen voor de coronamaatregelen niet verslapt.

>>> Lees ook: Gastvrij handhaven van 1,5 meter in het voortgezet onderwijs

Herstart van diensten voor horeca, luchthavens en andere bedrijven

Nu de zwaarste coronamaatregelen zijn versoepeld en de economie weer enigszins op gang komt, ziet Jeeves haar dienstverlening voor bestaande sectoren ook weer aantrekken. Denk aan valet-parking of een thuisbrengservice voor restaurants, chauffeursdiensten voor bedrijven, een haal- en brengservice voor autodealers of gastvrouwen en -heren en valet-parking bij luchthavens.

Op de nieuwe website van Jeeves staan alle diensten voor de zakelijke markt, overheidsorganisaties en ziekenhuizen overzichtelijk weergegeven en nemen we u mee in onze missie naar meer gastvrijheid en dienstbaarheid in Nederland.

Heeft u interesse in de gastvrije dienstverlening van Jeeves?

NEEM CONTACT OP

Lees ook:

Overal anderhalve meter afstand: 5 aandachtspunten voor ‘het nieuwe normaal’

Te weinig zakelijke laadpalen? Zo pakten Stedin en EY het slim aan

Meer berichten

Verbeter de gastvrijheid van uw organisatie. Neem nu contact met ons op!
Contact