https://www.jeeves.nl/app/themes/jeeves-theme/dist/images/header-notification-image.png
Zorg jij ook graag voor anderen? Kom bij ons werken!
Jeeves logo
Jeeves logo

COVID-ondersteuning van het ziekenhuis: triage, mondkapjes en 1,5 meter

online cursus

Ziekenhuizen moeten opnieuw alle zeilen bijzetten in de strijd tegen COVID-19. Al sinds de uitbraak in maart ondersteunt Jeeves tientallen ziekenhuizen hierbij.

Met onder meer triage, het uitdelen van mondkapjes en het handhaven van afstand met ‘1,5 meter coaches’ staat Jeeves dagelijks voor ziekenhuizen en haar gasten klaar. Door ondersteunende taken uit handen te nemen, kunnen ziekenhuizen zich concentreren op medische processen en verlichten we de druk op de organisatie en haar medewerkers. Met name op locaties als het voorplein, de centrale hal, in wachtruimtes en andere publieke locaties binnen ziekenhuizen.

Praktische invulling van maatregelen

Veel ziekenhuizen denken na over een praktische invulling van het anderhalve meter afstand houden, constateert Ilona van Zuidam van Jeeves. “We krijgen hierover momenteel veel vragen. Ziekenhuizen zoeken een balans tussen continuïteit van de bedrijfsvoering en het waarborgen van de gezondheid van medewerkers, patiënten en bezoekers. Waarbij ziekenhuizen zelf verantwoordelijk zijn om de anderhalve meter afstand te waarborgen.”

Patiëntontvangst tijdens en na coronaperiode

Omdat Jeeves veel ervaring heeft met niet-medische ondersteuning aan ziekenhuizen, sinds maart in het bijzonder rond COVID-19, is er veel kennis om te delen. Zo vond op 15 september samen met vijftien ziekenhuizen het event Gepaste gastvrijheid plaats, over een goede en veilige patiëntontvangst tijdens en na deze coronaperiode.

Van Zuidam: “We denken graag mee over vraagstukken van ziekenhuizen en praktische problemen omtrent de coronamaatregelen. Deze zullen voorlopig nog wel van kracht blijven. Een uitdaging is vaak al voorbij gekomen bij een ander ziekenhuis en deze verbindende functie nemen we graag op ons. Met onze professionele en ervaren gastvrijheidsmedewerkers kunnen we, ondanks alle narigheid, gelukkig écht iets betekenen voor ziekenhuizen en patiënten.”

Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang gratis onderstaande poster met tips vanuit ons event ‘Gepaste gastvrijheid’!

NEEM CONTACT OP

Lees ook: Hoe u gastvrijheid kunt behouden in het 1,5 meter ziekenhuis (13 tips)

Meer berichten

Verbeter de gastvrijheid van uw organisatie. Neem nu contact met ons op!
Contact