Onze organisatie bestaat enkel uit mensen. Mensen die zich heel graag dienstbaar opstellen. Mensen die als ze zelf uit eten gaan extra letten op de ober; Wat zou ik anders doen, waar kan het nog gastvrijer? Dat soort mensen passen bij Jeeves, eigenlijk zijn ze Jeeves. Want je dienstbaar opstellen en dingen uit handen nemen is leuk en geeft energie.

Senior chauffeurs voor valet parking gezocht in Utrecht

Senior chauffeurs gezocht in Utrecht

Wilt u graag een leuke bijbaan, voor een aantal uur in de week en waarbij u veel autorijdt? Wij zoeken representatieve en enthousiaste senior chauffeurs in Utrecht.

wie zijn wij:

Jeeves wil iets veranderen in Nederland; wij willen met onze diensten meer gastvrijheid en dienstverlening. Dat doen we door diensten te leveren aan het zakenleven, oudere mensen en ziekenhuizen. Maar we doen het vooral door te werken met mensen die ons gevoel delen.

Wie zoeken wij:

Wij zijn per direct op zoek naar representatieve senior chauffeurs met een gastvrije uitstraling en een perfecte rijstijl voor een nieuwe opdracht bij een ziekenhuis in Utrecht.

Wij verzorgen voor een ziekenhuis een valet-parking service zodat gasten niet langer zelf hoeven te zoeken naar een parkeerplaats en lange afstanden hoeven te lopen. Bij aankomst geven gasten hun autosleutel af en parkeren wij voor hen de auto. Als patiënten en bezoekers gereed zijn voor vertrek, zullen wij de auto weer voorrijden

Bent u de vitale senior die geen probleem heeft met lange afstanden lopen en circa 10 uur in de week beschikbaarheid heeft.

Heb je interesse? Dan zien wij graag een korte motivatie met CV en pasfoto tegemoet. Maak hiervoor gebruik van onderstaand sollicitatieformulier.
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:


done!

Ja, neem contact met mij op!