Onze organisatie bestaat enkel uit mensen. Mensen die zich heel graag dienstbaar opstellen. Mensen die als ze zelf uit eten gaan extra letten op de ober; Wat zou ik anders doen, waar kan het nog gastvrijer? Dat soort mensen passen bij Jeeves, eigenlijk zijn ze Jeeves. Want je dienstbaar opstellen en dingen uit handen nemen is leuk en geeft energie.

Wij zoeken representatieve en enthousiaste student en senior chauffeurs in Utrecht

 

Wie zijn wij:

Jeeves wil iets veranderen in Nederland; wij willen met onze diensten meer gastvrijheid en dienstverlening. Dat doen we door diensten te leveren aan het zakenleven, oudere mensen en ziekenhuizen. Maar we doen het vooral door te werken met mensen die ons gevoel delen.

Wie zoeken wij:

Wij zijn per direct op zoek naar representatieve student en senior chauffeurs met een gastvrije uitstraling en een perfecte rijstijl voor een ziekenhuis in Utrecht.

Wij verzorgen voor het ziekenhuis een valet-parking service zodat gasten niet langer zelf hoeven te zoeken naar een parkeerplaats en lange afstanden hoeven te lopen. Niemand gaat voor zijn plezier naar het ziekenhuis en dat is deze service heel erg fijn. Bij aankomst geven gasten hun autosleutel af en parkeren wij voor hen de auto. Als patiënten en bezoekers gereed zijn voor vertrek, zullen wij de auto weer voorrijden

Ben je gastvrij, heb je een perfecte rijstijl en ben je circa 10 uur in de week beschikbaarheid? Dan zien we graag een korte motivatie met CV en pasfoto tegemoet.

Soort dienstverband: Deeltijd

 

Heb je interesse? Dan zien wij graag een korte motivatie met CV en pasfoto tegemoet. Maak hiervoor gebruik van onderstaand sollicitatieformulier.
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:


done!

Ja, neem contact met mij op!