Jeeves is een organisatie dat iets wil veranderen in Nederland; wij willen met onze diensten meer gastvrijheid en dienstverlening. Dat doen we door diensten te leveren aan het zakenleven, oudere mensen en ziekenhuizen. Maar we doen het vooral door te werken met mensen die ons gevoel delen..

Vacature Nachtreceptionist(e) omgeving Rotterdam

Al enige tijd draaien wij met een gemotiveerd team de nachtreceptie bij een van onze ziekenhuizen in Rotterdam. Nu zijn wij op zoek naar iemand die dit team wil komen versterken.

Functieomschrijving

Als nacht receptionist ben je het visitekaartje voor deze opdrachtgever. De hoofdtaak van de functie bestaat uit het zorgen voor een efficiënte afhandeling van het in- en uitkomend telefoonverkeer. Tijdens je dienst verbind je hoofdzakelijk door naar de verpleegkundige of arts. Kennis van de organisatie en creativiteit zijn absoluut noodzakelijk om op drukke tijdstippen naar alternatieve mogelijkheden te kunnen doorverbinden.

Jij bent dus de verbindende factor die het mogelijk maakt dat medisch specialisten met elkaar kunnen overleggen ten behoeve van de behandeling van patiënten

Wij zoeken een representatieve en enthousiaste gastvrije collega woonachtig in of in de directe omgeving van Rotterdam. Kun jij prima zelfstandig werken en heb je geen probleem om in de avond en nacht je werkzaamheden uit te voeren?

Wij bieden jou minimaal één vaste dag aan in de week met de optie tot meer.

Heb jij elke vrijdag avond van 23:00 tot 7:30 uur beschikbaarheid en wordt je erg enthousiast van onze genoemde werkzaamheden? Reageer dan snel op deze vacature.

Hopelijk mogen we jou binnenkort verwelkomen in ons zeer collegiale team.

Soort dienstverband: Deeltijd

 

Solliciteren kan via onderstaand sollicitatieformulier.
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:


done!

Ja, neem contact met mij op!