Onze organisatie bestaat enkel uit mensen. Mensen die zich heel graag dienstbaar opstellen. Mensen die als ze zelf uit eten gaan extra letten op de ober; Wat zou ik anders doen, waar kan het nog gastvrijer? Dat soort mensen passen bij Jeeves, eigenlijk zijn ze Jeeves. Want je dienstbaar opstellen en dingen uit handen nemen is leuk en geeft energie.

_MG_1300_main

Steward/gastvrijheidsmedewerker

Wil jij je zomervakantie in enkele weken verdienen en stel jij je graag dienstbaar op?

Jeeves wil iets veranderen in Nederland; wij willen met onze diensten meer gastvrijheid en dienstverlening. Dat doen we door unieke diensten te leveren aan het ziekenhuizen, oudere mensen en het zakenleven. Maar we doen het vooral door te werken met mensen die ons gevoel delen.

Voor een ziekenhuis in Rotterdam mogen wij een hele bijzondere opdracht uitvoeren en daarvoor zijn wij op zoek naar gastvrije medewerkers (ook wel stewards genoemd) die gaan fungeren als spil tussen de medewerkers van het ziekenhuis en de servicedesk.

Als steward/gastvrijheidsmedewerker ben je verantwoordelijk voor diverse activiteiten met de volgende taken:

  • Je bent hét interne aanspreekpunt voor de medewerkers en staat deze op een enthousiaste wijze te woord. Je verstrekt adviezen en lost problemen op.
  • De focus ligt ook op servicegericht werken en het representatief houden van de omgeving.
  • Je signaleert knelpunten en werkt oplossingsgericht.  Mede door jou ondernemerschap is er een prettige sfeer binnen de locatie.

Wat vragen wij?

  • Gastvrijheid en servicegerichtheid zitten in je bloed;
  • Je hebt ruime beschikbaarheid in de maand mei;
  • Je werkt zelfstandig, nauwkeurig en oplossingsgericht;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift
  • Je kan goed luisteren, problemen analyseren en bent vaardig in mondelinge en schriftelijke communicatie.
  • Je bent een initiatiefrijke, resultaatgerichte collega die beschikt over voldoende discipline en vasthoudendheid om de functie goed uit te voeren.

Wij bieden een uitdagende baan waarbij je een kijkje in de keuken krijgt bij een van de grootste ziekenhuizen in Nederland. Je werkt zelfstandig maar maakt deel uit van een groot en enthousiast team. Je krijgt uitstekende begeleiding en kan veel uren werken in een relatief korte periode. Ideaal om in enkele weken je zomervakantie bij elkaar te verdienen!

Het betreft een functie op basis van een nul-urencontract. Wij vergoeden het minimumloon, Je bouwt vakantiedagen op en ontvangt 8% vakantiegeld. Werkdagen zijn in overleg van maandag t/m zondag.

Heb je interesse dan zien wij graag een korte motivatie met CV en pasfoto tegemoet.

SOLLICITEREN:

Niet verplichtOnze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: