Onze organisatie bestaat enkel uit mensen. Mensen die zich heel graag dienstbaar opstellen. Mensen die als ze zelf uit eten gaan extra letten op de ober; Wat zou ik anders doen, waar kan het nog gastvrijer? Dat soort mensen passen bij Jeeves, eigenlijk zijn ze Jeeves. Want je dienstbaar opstellen en dingen uit handen nemen is leuk en geeft energie.

_MG_1300_main

Servicedesk medewerker

Houd je van gastvrijheid en zoek je een aantal maanden werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jeeves wil iets veranderen in Nederland; wij willen met onze diensten meer gastvrijheid en dienstverlening. Dat doen we door unieke diensten te leveren aan het ziekenhuizen, oudere mensen en het zakenleven. Maar we doen het vooral door te werken met mensen die ons gevoel delen.

Wij zoeken servicedesk medewerkers voor een ziekenhuis in Rotterdam. Als medewerker Servicedesk fungeer je als spil tussen de facilitaire dienstverleners enerzijds en de interne klant anderzijds en onderken je het belang van een uitstekende service ter ondersteuning van het primaire proces van het ziekenhuis.

Alle operationele vraagstukken die in de vorm wensen, informatie-aanvragen, storingen en klachten binnenkomen via de telefoon worden door je in het systeem geregistreerd en opgevolgd. Er wordt van je verwacht dat je de goede relatie met de aanbieders en de vragers van de dienstverlening kunt bewaren. Je reageert proactief en vasthoudend op terugkerende knelpunten in de dienstverlening en adequaat op spoedaanvragen in het belang van het primaire proces.

Wat vragen wij?

  • Een opleiding op het gebied van facilitaire dienstverlening of ervaring binnen de facilitaire dienstverlening is een grote pré;
  • Je kunt goed luisteren, problemen analyseren en bent vaardig in mondelinge en schriftelijke communicatie;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift en bent zeer computervaardig;
  • Je kunt goed samenwerken en je bent klant- en kwaliteitsgericht.

Je bent een initiatiefrijke, resultaatgerichte collega die beschikt over voldoende discipline en vasthoudendheid om de functie goed uit te voeren.

Voor deze opdracht zoeken wij kandidaten waar gastvrijheid een vanzelfsprekendheid is die in Rotterdam of  directe omgeving wonen . Je ontvangt een goed salaris, bouwt vakantiedagen op en krijgt 8% vakantiegeld. Fulltime beschikbaarheid is een vereiste voor de maand april, mei en juni.

Wij bieden een uitdagende baan waarbij je een kijkje in de keuken krijgt bij een van de grootste ziekenhuizen in Nederland. Je werkt zelfstandig maar maakt deel uit van een groot en enthousiast team. Je krijgt uitstekende begeleiding en training voordat je aan de slag gaat bij het ziekenhuis.

Heb je interesse dan zien wij graag een korte motivatie met CV en pasfoto tegemoet.

Voor vragen over deze vacature bel je gerust 010- 4333 921

SOLLICITEREN:

Niet verplichtOnze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: