Onze organisatie bestaat enkel uit mensen. Mensen die zich heel graag dienstbaar opstellen. Mensen die als ze zelf uit eten gaan extra letten op de ober; Wat zou ik anders doen, waar kan het nog gastvrijer? Dat soort mensen passen bij Jeeves, eigenlijk zijn ze Jeeves. Want je dienstbaar opstellen en dingen uit handen nemen is leuk en geeft energie.

_MG_1300_main

Planner 2.0 voor ons kantoor in Rotterdam

Word jij helemaal warm van mensen, plannen, feedback, aansturen en perfect regelen. Lees dan verder wat plannen bij Jeeves betekent!
Planner 2.0 voor ons kantoor in Rotterdam 32-40 uur per week.
De functie
Planner 2.0? Bij Jeeves is plannen allang geen plannen meer. Het is een groep opbouwen van de meest gastvrije medewerkers en hen door middel van ons softwaresysteem op de beste plekken inzetten. Constant gevoed door feedback van deze medewerkers waardoor de verwachting van onze klanten en onze medewerkers constant door de planning worden overtroffen.
Samen met een vaste collega zijn jullie het duo dat verantwoordelijk is voor de gehele planning. Hierbij zet je gastvrouwen, gastheren en chauffeurs in bij bedrijven en ziekenhuizen door heel Nederland. Ook stel je offertes op en meet je doorlopend hoe tevreden onze medewerkers zijn.
Wij hebben een hele platte organisatie zonder management. Het kantoor in Rotterdam bestaat uit 10 personen, maar de gehele organisatie uit 700 medewerkers. In beide situaties voel jij je thuis.
Competenties en functie-eisen
Naast de kerncompetenties accuraat, zelfstandig en kwaliteitsgerichtheid herken je in jezelf de volgende punten:
• Pro-actief
• Communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk
• Kunnen omgaan met ad hoc situaties
• Goed probleemoplossend vermogen
• Flexibel
• Hands-on mentaliteit
• Kritisch
• Stressbestendig
• Minimaal MBO + / HBO opleiding, richting HR is een pre
• Wonend in Rotterdam of de randgemeente
• Kennis van software systeem Poolmanager is een pré
Start en periode
Startdatum: per direct
Aantal uur: 32-40 uur per week (vrijdag een must!)
Salaris: € 1850-2300 bruto o.b.v. 40 uur per week, pensioen en bonus.
Alle leeftijden zijn welkom!
Standplaats
Spaces Rotterdam centrum, met een prachtig uitzicht vanaf de 21e verdieping.
Organisatie
Jeeves bestaat sinds 1998, maar voelt elk jaar nog als een start up. Ze is een typisch voorbeeld van continu aanpassen aan de omgeving en verder groeien. Zo startte we destijds met chauffeursdiensten, maar leveren we nu angst reducerende diensten bij 33% van de ziekenhuizen in Nederland en heeft ons onderdeel Senior Service een landelijke dekking met medewerkers die ervoor zorgen dat senioren langer thuis kunnen blijven wonen. Jeeves is het voorbeeld van social ondernemerschap. Bij Jeeves staat de medewerker op #1 en de klant op #2, want alleen dan krijg je het beste resultaat. Neem ook eens een kijkje op onze site: www.jeeves.nl.
Solliciteren
Als je geïnteresseerd bent, ontvangen we graag je motivatiebrief en CV + foto op info@jeeves.nl t.a.v. Barbara de Vries.
Graag alleen reageren als je aan bovenstaande competenties voldoet.
Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.
Soort dienstverband: Deeltijd

SOLLICITEREN: