Onze organisatie bestaat enkel uit mensen. Mensen die zich heel graag dienstbaar opstellen. Mensen die als ze zelf uit eten gaan extra letten op de ober; Wat zou ik anders doen, waar kan het nog gastvrijer? Dat soort mensen passen bij Jeeves, eigenlijk zijn ze Jeeves. Want je dienstbaar opstellen en dingen uit handen nemen is leuk en geeft energie.

Planner 2.0 voor ons kantoor in Rotterdam

32-40 uur per week.

De functie

Planner 2.0? Bij Jeeves is plannen allang geen plannen meer. Het is een groep opbouwen van de meest gastvrije medewerkers en hen door middel van ons softwaresysteem op de beste plekken inzetten. Constant gevoed door feedback van deze medewerkers waardoor de verwachting van onze klanten en onze medewerkers constant door de planning worden overtroffen.

Samen met een vaste collega zijn jullie het duo dat verantwoordelijk is voor de gehele planning. Hierbij zet je gastvrouwen, gastheren en chauffeurs in bij bedrijven en ziekenhuizen door heel Nederland. Ook stel je offertes op en meet je doorlopend hoe tevreden onze medewerkers zijn.

Wij hebben een hele platte organisatie. Het kantoor in Rotterdam bestaat uit 10 personen, maar de gehele organisatie uit 700 medewerkers. In beide situaties voel jij je thuis.

Competenties en functie-eisen

Naast de kerncompetenties accuraat, zelfstandig en kwaliteitsgerichtheid herken je in jezelf de volgende punten:

 • Pro-actief
 • Communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk
 • Kunnen omgaan met ad hoc situaties
 • Goed probleemoplossend vermogen
 • Flexibel
 • Hands-on mentaliteit
 • Kritisch
 • Stressbestendig
 • Minimaal MBO + / HBO opleiding, richting HR is een pre
 • Wonend in Rotterdam of de randgemeente
 • Ervaring met een planningssysteem is een pré

 

Start en periode

Startdatum: per direct Aantal uur: 32-40 uur per week (vrijdag een must!). Salaris conform opleiding en ervaring tevens pensioen opbouw en een bonus. Bij goed functioneren zal je tijdelijke contract worden omgezet in een vast dienstverband. Alle leeftijden zijn welkom!

Standplaats

Spaces Rotterdam centrum, met een prachtig uitzicht vanaf de 21e verdieping.

Organisatie

Jeeves bestaat sinds 1998, maar voelt elk jaar nog als een start up. Ze is een typisch voorbeeld van continu aanpassen aan de omgeving en verder groeien. Zo startte we destijds met chauffeursdiensten, maar leveren we nu angst reducerende diensten bij 33% van de ziekenhuizen in Nederland en heeft ons onderdeel Senior Service een landelijke dekking met medewerkers die ervoor zorgen dat senioren langer thuis kunnen blijven wonen. Jeeves is het voorbeeld van social ondernemerschap. Bij Jeeves staat de medewerker op #1 en de klant op #2, want alleen dan krijg je het beste resultaat.

Solliciteren

Als je geïnteresseerd bent, ontvangen we graag je motivatiebrief en cv + foto t.a.v. Barbara de Vries.

Graag alleen reageren als je aan bovenstaande competenties voldoet.

Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

Soort dienstverband: Deeltijd

SOLLICITEREN:
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: