Onze organisatie bestaat enkel uit mensen. Mensen die zich heel graag dienstbaar opstellen. Mensen die als ze zelf uit eten gaan extra letten op de ober; Wat zou ik anders doen, waar kan het nog gastvrijer? Dat soort mensen passen bij Jeeves, eigenlijk zijn ze Jeeves. Want je dienstbaar opstellen en dingen uit handen nemen is leuk en geeft energie.

Chauffeur gezocht voor pendelservice (5 uur per week)

Is gastvrijheid je tweede natuur en is je rijvaardigheid perfect? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Jeeves wil iets veranderen in Nederland; wij willen met onze diensten meer gastvrijheid en dienstverlening. Dat doen we door diensten te leveren aan het zakenleven, oudere mensen en aan ziekenhuizen. Maar we doen het vooral door te werken met mensen die ons gevoel delen.

Wij zoeken chauffeurs voor een pendelservice in Arnhem. U brengt ’s ochtends werknemers vanaf een openbare parkeerplaats naar een zorginstelling in Arnhem een paar kilometer verderop. En ’s middags brengt u de medewerkers weer van het ziekenhuis naar de parkeerplaats. Hiervoor rijdt u in een elektrisch busje.

U bent de eerste en laatste persoon die de werknemers zien en het visitekaartje van het bedrijf dus het is belangrijk dat u hen gastvrij ontvangt.

Voor deze opdracht zoeken wij senioren (55+) die in Arnhem of de directe omgeving wonen.

Het is specifiek alleen voor de vrijdag ochtend (06:45-08:45 uur) en vrijdag middag (15:15-18:15 uur)

Wij werken met een nul-urencontract op basis van het minimumloon.

 

Heb je interesse? Dan zien wij graag een korte motivatie met CV en pasfoto tegemoet. Maak hiervoor gebruik van onderstaand sollicitatieformulier.

SOLLICITEREN:
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:


done!

Ja, neem contact met mij op!