Onze organisatie bestaat enkel uit mensen. Mensen die zich heel graag dienstbaar opstellen. Mensen die als ze zelf uit eten gaan extra letten op de ober; Wat zou ik anders doen, waar kan het nog gastvrijer? Dat soort mensen passen bij Jeeves, eigenlijk zijn ze Jeeves. Want je dienstbaar opstellen en dingen uit handen nemen is leuk en geeft energie.

_MG_1300_main

Junior accountmanager

Jeeves wil iets veranderen in Nederland; wij willen met onze diensten meer gastvrijheid en dienstverlening binnen de zorg.  Als marktleider van gastvrije dienstverlening zoals parkeerservice, pendeldiensten, gastvrouwen, apps en thuisbrengservice aan ziekenhuizen zetten wij ons dagelijks in om patiënten gasten te laten worden. Wij doen dit vooral door te werken met mensen die ons gevoel delen.

Wij zoeken per direct  een enthousiaste (junior) accountmanager (m/v)  met gastvrijheid als tweede natuur voor 24-32 uur per week.

Als (junior) accountmanager zorg je ervoor dat onze klant altijd met een glimlach aan de andere kant van de tafel zit. Je bent samen met de Ambassadeur Patient Journeys verantwoordelijk voor alle ziekenhuisklanten bij Jeeves. Je werkzaamheden zijn zowel ondersteunend als zelfstandig. De functie biedt groeimogelijkheden tot volwaardig accountmanager binnen Jeeves.

Wat doe je dan echt?

Je weet alles van onze klanten en voorziet hen van goed advies.
Je brengt specifieke wensen en mogelijkheden in kaart en denkt mee met onze ziekenhuizen.
Je vertaalt je advies in offertes op maat.
Maar je werk houdt hier niet op. Ook het traject tot de opstart van nieuwe opdrachten werk je uit.
En loopt de opdracht eenmaal dan blijf jij aanspreekpunt voor je klant.
Naast het contactpersoon voor de ziekenhuizen zelf ben je ook het aanspreekpunt voor de teams van medewerkers van de ziekenhuizen. Je bent verantwoordelijk voor alle operationele zaken betreffende de opdrachten behalve de planning.

Hoe ziet je dag eruit?
Met een kop koffie in de hand bespreek je de lopende zaken met je collega. In Arnhem gaan ze verbouwen en moeten patiënten begeleid worden tijden dit proces. Welke oplossingen kunnen wij hen bieden? Voor onze locatie in Breda zoeken ze extra hulp tijdens de feestdagen. Kunnen we daar in voorzien? Voor Zwolle moet nog een offerte worden gemaakt voor een pendelservice tussen parking en hoofdentree. Dan belt locatie Delft. Morgen opent het nieuwe voorplein en ze zijn vergeten een extra gastheer  aan te vragen. Dat kan natuurlijk gebeuren. Je overlegt direct met de planning en belt daarna de klant terug dat de gastheer voor morgen geregeld is.
Vervolgens bekijk je je emails en ga je aan de slag met de lopende zaken. Je werkt ideeën uit voor Arnhem en legt deze voor aan je collega, je bespreekt met de planning de extra inzet voor Breda en stelt de offerte op voor Zwolle. Na een drukke ochtend is het tijd voor de lunch. Samen met je collega’s loop je naar buiten, direct het centrum van Rotterdam in, voor een frisse neus.

Na de lunch gaat de telefoon aan één stuk door, terwijl je inbox volstroomt met emails. Een moment om prioriteiten te stellen. De lekke band bij de elektrische shuttle in Utrecht moet direct opgepakt worden, de medewerker die vragen heeft over zijn werkzaamheden  ook. Daarna is er tijd om de werkinstructie te schrijven voor de nieuwe opdracht in Rotterdam. Je rondt de dag af met het versturen van de maandcijfers aan de verschillende ziekenhuizen.

Wat wordt er van je verwacht?
Je kunt goed omgaan met een horizontale organisatiestructuur. Het kantoor in Rotterdam bestaat uit 10 personen, maar de gehele organisatie uit 300 medewerkers. In beide situaties voel jij je thuis. In deze functie werk je zowel ondersteunend aan de ambassadeur Patient Journeys als zelfstandig.

HBO/Academisch werk- en denkniveau;
(werk)ervaring in de ziekenhuiszorg dan wel een studierichting (Bijvoorbeeld Gezondheidswetenschappen/BMG);
Gastvrijheid zit in je bloed;
Proactief en vindingrijk;
Zelfstandig;
Flexibel;
Hands-on mentaliteit;
Functioneert uitstekend zowel zelfstandig als in samenwerkingsverband.

Wat bieden wij?
Je gaat werken in een dynamische werkomgeving met een jong en enthousiast team. Adembenemend uitzicht! Ons kantoor is gevestigd midden in Rotterdam op de 21ste verdieping van ‘Spaces’, Hofplein. Je kunt doorgroeien binnen je functie als accountmanager.
Het salaris is marktconform en afhankelijk van ervaring. Wij zoeken iemand voor 24-32 uur per week. Bij goed functioneren word je  tijdelijke dienstverband omgezet in een vast contract.
Meer weten of direct solliciteren?
Ben je enthousiast over deze vacature dan zien wij graag je CV, pasfoto en motivatie tegemoet. Dit mag naar:  EBots@jeeves.nl t.a.v. Emilie Bots. Voor verdere achtergrondinformatie of vragen kun je  tevens contact opnemen met haar via de email of via telefoonnummer 010- 43 33 921.

Als je meer wilt lezen over onze geschiedenis en alle diensten die de afdeling Patient Journeys biedt, kijk dan nu op  www.jeeves.nl.