Onze organisatie bestaat enkel uit mensen. Mensen die zich heel graag dienstbaar opstellen. Mensen die als ze zelf uit eten gaan extra letten op de ober; Wat zou ik anders doen, waar kan het nog gastvrijer? Dat soort mensen passen bij Jeeves, eigenlijk zijn ze Jeeves. Want je dienstbaar opstellen en dingen uit handen nemen is leuk en geeft energie.

Gastvrije senior chauffeur Delft

Is gastvrijheid uw tweede natuur en is uw rijvaardigheid perfect? Dan zijn wij op zoek naar u.

Wat zijn de werkzaamheden: Wij zoeken de beste en meest gastvrije senior chauffeur van Nederland. U krijgt uw eigen lijndienst tussen Delft en Schiphol. Hiervoor rijdt u in mooie shuttles.

Het is een vereiste dat u een interseco diploma in bezit heeft, wisselende tijden goed aankan en naast Nederlands vloeiend Engels spreekt.

Wie zoeken wij: Voor deze opdracht zoeken wij een heer of dame die in Delft woont en flexibel is qua uren. Er is werk van maandag t/m zaterdag, maar de uren liggen niet vast. Iedere week worden de uren hiervoor ingepland. Het is voor minimaal 20 uur per week op basis van een nul uren contract.

Wie zijn wij: Jeeves wil iets veranderen in Nederland; wij willen met onze diensten meer gastvrijheid en dienstverlening. Dat doen we door diensten te leveren aan het zakenleven, oudere mensen en ziekenhuizen. Maar we doen het vooral door te werken met mensen die ons gevoel delen. Kijk ook op jeeves.nl voor meer informatie.

Heb je interesse? Vul dan hieronder het sollicitatieformulier in. Wij nemen dan snel contact met je op.

SOLLICITEREN:
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:


done!

Ja, neem contact met mij op!