Onze organisatie bestaat enkel uit mensen. Mensen die zich heel graag dienstbaar opstellen. Mensen die als ze zelf uit eten gaan extra letten op de ober; Wat zou ik anders doen, waar kan het nog gastvrijer? Dat soort mensen passen bij Jeeves, eigenlijk zijn ze Jeeves. Want je dienstbaar opstellen en dingen uit handen nemen is leuk en geeft energie.

F65B35ED_result

Is gastvrijheid uw tweede natuur en is uw rijvaardigheid perfect? Dan zijn wij naar u op zoek.

Jeeves wil iets veranderen in Nederland; wij willen met onze diensten bij ziekenhuizen patiënten gasten maken. Hiervoor zoeken wij medewerkers die gastvrijheid en dienstbaarheid in hun bloed hebben. Voor een ziekenhuis in Geldrop zoeken wij heren en dames die als gastheer/vrouw voor de entree van het ziekenhuis gaan werken en daarnaast valet-parking aanbieden.

U staat buiten voor de entree van het ziekenhuis en zorgt dat iedere patiënt en bezoeker als een echte gast ontvangen wordt en een warm welkom krijgt. Niemand gaat voor zijn plezier naar het ziekenhuis. Wij zijn er voor dat stukje hulp en ondersteuning om het patiënten en bezoekers makkelijk te maken.
Daarnaast combineren we het gastheerschap met een valet-parking zodat bezoekers niet langer zelf hoeven te zoeken naar een parkeerplaats en lange afstanden hoeven te lopen. Bij aankomst kunnen gasten voor de deur van het ziekenhuis uitstappen en hun autosleutel afgeven aan de gastheer/vrouw. Wij parkeren voor hen de auto en als zij gereed zijn voor vertrek, zullen wij de auto weer voorrijden.

Voor deze opdracht zoeken wij senioren (55+) die in Geldrop of de directe omgeving wonen. Die het leuk vinden om buiten te werken en auto te rijden en niet terugdeinzen om in veel verschillende auto’s te rijden.
Tevens is het belangrijk dat je goed kunt samenwerken met andere medewerkers en vrijwilligers uit het ziekenhuis maar ook heel zelfstandig kan werken en dat je goed prioriteiten kunt stellen.
Voor deze vacature zoeken we heren en dames die twee of drie dagdelen per week (ma t/m vr) beschikbaarheid hebben. Een dagdeel is ongeveer 4 uur. Totaal gaat het om ongeveer 10-15 uur per week.
Wij werken met een nul-urencontract op basis van het minimumloon.

Heeft u interesse ? Neem dan direct contact op via 010 – 433 3921 / eschwencke@jeeves.nl of maak gebruik van het onderstaand sollicitatieformulier.

SOLLICITEREN:

Niet verplichtOnze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: