https://www.jeeves.nl/app/themes/jeeves-theme/dist/images/header-notification-image.png
Zorg jij ook graag voor anderen? Kom bij ons werken!
Jeeves logo
Jeeves logo

Subsidieregeling Coronabanen

In de afgelopen maanden hebben we veel nieuwe functies mogen opzetten om in eerste instantie de veiligheid van uw ziekenhuis en daarmee uw medewerkers en patiënten te waarborgen. Dit heeft er soms voor gezorgd dat uw investeringen rondom de entree en in het ziekenhuis hoger zijn dan normaal. De overheid ziet dit ook in en heeft specifiek voor deze situatie de subsidie coronabanen in de zorg opgezet.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor deze regeling? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen direct contact met u op.

Subsidieregeling coronabanen

Voor wie is deze regeling?
U heeft eigen medewerkers of medewerkers van Jeeves die meehelpen in corona gerelateerde functies.
U wilt tussen nu en eind juni starten of opschalen met eigen medewerkers of medewerkers van Jeeves in corona gerelateerde functies.

Wat houdt de regeling in?
De subsidie kan worden aangevraagd voor corona banen als; gastvrouw / gastheer, zorgbuddy, welzijn-assistent, ondersteuner veiligheid. Het is bedoeld voor uw eigen medewerkers, maar ook voor inleners zoals de medewerkers van Jeeves.
De subsidie vergoedt 120% van het minimum loon of het CAO loon dat geldt voor deze functie. In het geval van de medewerkers van Jeeves kunt u ruim 50% vergoedt krijgen via de subsidie. De subsidie kan oplopen tot € 25.440,- per coronabaan.

De periode waar de subsidie over gaat is 1 januari 2021 tot en met 30 juni 2021. Let op: de deadline voor de subsidieaanvraag is 31 maart 2021.
Lees hier alle details: https://www.dus-i.nl/subsidies/coronabanen-in-de-zorg

Hoe helpen wij u met de aanvraag?
Inmiddels heeft Jeeves ervaring met deze aanvraag en kunnen wij u goed helpen. Ten eerste moet de bestaande overeenkomst worden aangevuld met een detacheringsovereenkomst. Jeeves wil u als klant altijd zoveel mogelijk ontlasten, daarom denken onze ambassadeurs patient journeys continu met u mee.

Een aanvraag indienen gaat als volgt: wij leveren een Excel lijst aan van onze medewerkers die bij u zijn gedetacheerd over de afgelopen periode en we maken een prognose voor de komende periode. Dit overzicht kunt u aanvullen met uw eigen medewerkers en daarmee snel de aanvraag doen.

Deze subsidie is precies bedoeld voor de corona maatregelen waar u al enkele weken of maanden in investeert. Mensen die meehelpen corona te bedwingen en uw locatie in de tussentijd veilig en gastvrij houden. De overheid creëert tegelijkertijd ook financieel wat lucht voor u als ziekenhuis, zodat u na corona tijden door kan blijven gaan met het investeren in uw entree en uw gastvrijheid.