Onze organisatie bestaat enkel uit mensen. Mensen die zich heel graag dienstbaar opstellen. Mensen die als ze zelf uit eten gaan extra letten op de ober; Wat zou ik anders doen, waar kan het nog gastvrijer? Dat soort mensen passen bij Jeeves, eigenlijk zijn ze Jeeves. Want je dienstbaar opstellen en dingen uit handen nemen is leuk en geeft energie.

 Chauffeur shuttleservive Utrecht

Beschrijving

Jeeves wil iets veranderen in Nederland; wij willen met onze diensten meer gastvrijheid en dienstverlening. Dat doen we door diensten te leveren aan het zakenleven, oudere mensen en aan ziekenhuizen. Maar we doen het vooral door te werken met mensen die ons gevoel delen.

Wij zoeken per direct een chauffeur voor een elektrische shuttleservice bij een ziekenhuis in Utrecht. Wij zoeken een chauffeur die binnen een straal van 10 km van postcode 3584 woont. Totaal gaat het om 10-12 uur per week. Wij werken met een nul-urencontract op basis van het minimumloon.

Wat houdt de opdracht in: Voor veel patiënten is iedere afstand te veel. Daarom vervoeren we patiënten die slecht ter been zijn tussen de parkeergarage en de hoofdentree van het ziekenhuis. Naast het rijden heeft u als chauffeur ook een hele sociale functie. U biedt mensen een helpende hand, beantwoordt vragen en biedt een luisterend oor. U bent echt het visitekaartje van het ziekenhuis. U rijdt in een elektrische shuttle voor 4-personen.

 

Heb je interesse? Vul dan hieronder het sollicitatieformulier in. Wij nemen dan snel contact met je op.

SOLLICITEREN:
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:


done!

Ja, neem contact met mij op!