.

Gastheerschap in combinatie met parkeerservice in Arnhem


Beschrijving

Voor een ziekenhuis in Arnhem zoeken wij heren en dames die als gastheer/vrouw voor de entree van het ziekenhuis gaan werken en daarnaast valet-parking aanbieden.

U staat buiten voor de entree van het ziekenhuis en zorgt dat iedere patiënt en bezoeker als een echte gast ontvangen wordt en een warm welkom krijgt. Niemand gaat voor zijn plezier naar het ziekenhuis. Wij zijn er voor dat stukje hulp en ondersteuning om het patiënten en bezoekers makkelijk te maken.

Daarnaast combineren we het gastheerschap met parkeerservice zodat bezoekers niet langer zelf hoeven te zoeken naar een parkeerplaats en lange afstanden hoeven te lopen. Bij aankomst kunnen gasten voor de deur van het ziekenhuis uitstappen en hun autosleutel afgeven aan de gastheer/vrouw. Wij parkeren voor hen de auto en als zij gereed zijn voor vertrek, zullen wij de auto weer voorrijden.

Voor deze opdracht zoeken wij senioren (40+) die in Arnhem of de directe omgeving wonen. Die het leuk vinden om buiten te werken en auto te rijden en niet terugdeinzen om in veel verschillende auto’s te rijden.

Tevens is het belangrijk dat je goed kunt samenwerken met andere medewerkers en vrijwilligers uit het ziekenhuis maar ook heel zelfstandig kan werken en dat je goed prioriteiten kunt stellen.

Voor deze vacature zoeken we heren en dames die twee of drie dagdelen per week (ma t/m vr) beschikbaarheid hebben. Een dagdeel is ongeveer 4,5 uur. Totaal gaat het om ongeveer 9- 14 uur per week.

 

Heb je interesse? Vul dan hieronder het sollicitatieformulier in. Wij nemen dan snel contact met je op.
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:


done!

Ja, neem contact met mij op!