https://www.jeeves.nl/app/themes/jeeves-theme/dist/images/header-notification-image.png
Zorg jij ook graag voor anderen? Kom bij ons werken!
Jeeves logo
Jeeves logo

Privacyverklaring

PRIVACYVERKLARING Jeeves 2019

ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING (AVG)

 

 

Persoonsgegevens die worden verwerkt

 

Jeeves kan uw persoonsgegevens verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Jeeves of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Jeeves heeft verstrekt. Door gebruik te maken van deze diensten stemt u in met de verwerking hiervan. Jeeves kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

 

•  Uw voor- en achternaam

 

•  Uw adresgegevens

 

•  Uw telefoonnummer

 

•  Uw emailadres

 

•  Uw IP-adres

 

•  Gegevens die noodzakelijk zijn voor de inzet van onze medewerkers.

 

Waarom Jeeves gegevens nodig heeft

 

·         Jeeves verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk  (per e-mail  en/of  per  post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

·         Jeeves gebruikt uw persoonsgegevens in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van een opdracht. Aanvullend worden uw gegevens met een vaste medewerker gedeeld om u van dienst te kunnen zijn: telefoonnummer, adres en uw persoonlijke wensen.

·         Om onze website Jeeves.nl te optimaliseren voor een gebruiksvriendelijke  ervaring.

·         Voor verzending, analyse en optimalisatie van al onze (digitale) uitingen waaronder de nieuwsbrief, blogs, e-mailcampagnes en aanbiedingen van diensten.

 

 

Hoe lang Jeeves gegevens bewaart

 

Jeeves bewaart uw persoonsgegevens in haar klantenbestand. Uw gegevens worden niet langer gebruikt dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens zullen wel worden bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Delen met anderen

 

Jeeves verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van de afspraak met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

 

Cookiebeleid Jeeves.nl

 

Jeeves.nl gebruikt verschillende cookies om de bezoeker een gebruiksvriendelijke ervaring te kunnen bieden. Een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door een internetserver en dat zich op de vaste schijf van uw computer installeert. Een cookie houdt de sporen bij van  de bezochte website en bevat een aantal gegevens over dit bezoek.

Conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG 2018) stelt Senior  Service bezoekers op de hoogte over het plaatsen van de volgende cookies: functionele, analytische en tracking-cookies.

 

 

Toestemming

 

Bij het eerste bezoek wordt u in de cookiebalk geïnformeerd over het opslaan van functionele en analytische cookies. Voor een gepersonaliseerde ervaring kunt u ervoor kiezen  om  tracking-  cookies te laten plaatsen.

 

Functionele cookies zijn nodig om de site optimaal te laten werken en uw voorkeuren voor het gebruik van cookies in op te slaan.

Analytische cookies: Jeeves.nl maakt gebruik van Google Analytics, zodat wij inzicht krijgen hoe de website gebruikt wordt en hoe wij de gebruiksvriendelijkheid kunnen verbeteren. Uw privacy blijft hierbij gewaarborgd.

 

Tracking-cookies: Jeeves.nl gebruikt, indien aangegeven door de bezoeker, tracking- cookies om op basis van het surfgedrag van de bezoeker relevante aanbiedingen te tonen op het Google Display Netwerk en Facebook.

 

 

Social Media Plug-ins

 

Jeeves.nl maakt het voor de bezoeker eenvoudig om relevante artikelen en blogs te delen op sociale netwerken, zoals: Facebook, Twitter, LinkedIn en Whatsapp.

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

 

Indien u onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangt met nieuws over mantelzorg en relevante informatie over ouder worden en deze niet meer wilt ontvangen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook is het mogelijk om onder elke e-mail van Jeeves voor ‘Afmelden’ te kiezen. U ontvangt dan niet langer e-mail van ons.

 

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

 

U heeft het recht om uw  persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt  een  verzoek  tot  inzage,  correctie  of  verwijdering  sturen   naar   info@Jeeves.nl.   Jeeves zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

 

 

Klacht indienen bij Autoriteit Persoonsgegevens (AP)

 

U heeft het recht een klacht in te dienen bij  de  AP  als  Senior  Service  bovengenoemde  niet naleeft.

 

 

Beveiligen

 

Jeeves neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Jeeves maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door ons verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met op met info@Jeeves.nl.

 

 

Jeeves is als volgt te bereiken:

 

Adres: Hofplein 20, 3032 AC, Rotterdam

Inschrijvingsnummer KvK: 20090694

Algemeen telefoonnummer: 0800-1969 info@Jeeves.nl