Thuisbrengservice

‘Ontzorg de patiënt in het vervoer van het ziekenhuis naar huis’

Vervoer naar het ziekenhuis en na het ziekenhuisbezoek is voor sommige patiënten niet eenvoudig. Bijvoorbeeld omdat autorijden na een operatie niet mag, zijn ze aangewezen op familie of vrienden voor vervoer. Die kunnen zich echter niet altijd vrij maken en als patiënt wil je hen niet overvragen.

Ziekenhuizen kunnen patiënten deze extra stress ontnemen door het aanbieden van een thuisbrengservice. Met deze service rijdt een chauffeur de patiënt in de eigen auto van het ziekenhuis naar huis, of begeleidt de patiënt in het openbaar vervoer. De patiënt bespaart naasten de nodige tijd, bespaart zichzelf een heenrit met de taxi naar het ziekenhuis en wordt door de thuisbrengservice met eigen auto volledig ontzorgd.

Het aanbieden van deze thuisbrengservice via de website toont aan dat uw ziekenhuis een patiëntgericht en seniorvriendelijk ziekenhuis is die bijdraagt aan de zelfredzaamheid van mensen. De service kost een ziekenhuis geen geld en geen inspanning, maar levert veel op: een tevreden patiënt die ervaart dat u zijn of haar belang voorop stelt!

Heeft u interesse in de Thuisbrengservice van Jeeves? We komen graag met u in contact!

Bekijk alle diensten van Jeeves voor ziekenhuizen

Onderweg,
en tòch thuis!Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:


done!

Ja, neem contact met mij op!