Shuttleservice

‘Te weinig parkeerplaatsen nabij de entree? Een shuttleservice is het beste alternatief’

Patiënten en bezoekers vinden het belangrijk om dicht bij de entree van het ziekenhuis te parkeren. Datzelfde geldt voor medewerkers. In de praktijk blijkt dit vaak niet mogelijk, vanwege een structureel tekort aan parkeerplaatsen of door een tijdelijke oorzaak zoals een verbouwing of een verhuizing.

Een shuttle is dé oplossing om een potentieel negatieve beleving om te buigen in een positieve ervaring. Als u een shuttle hebt aangeschaft of ingehuurd, zorgen onze ervaren en vriendelijke gastheren van de shuttleservice daar voor. Met aandacht voor de gast en professioneel rijgedrag brengen zij op vaste momenten de mensen tot voor de deur van het ziekenhuis.

Een shuttleservice verkleint de afstand tussen de parking en de entree van het ziekenhuis, maar kan ook worden ingezet als pendelbusje voor wat grotere afstanden. Denk aan een verbinding met het openbaar vervoer, andere zorgverleners of verschillende locaties van uw ziekenhuis.

Is de planning of bemensing van de shuttleservice een issue? De dienstverlening van Jeeves staat voor continuïteit, professionele en belevingsgerichte gastheren als chauffeur.

Heeft u interesse in de Shuttleservice van Jeeves? We komen graag met u in contact!

Bekijk alle diensten van Jeeves voor ziekenhuizen

Lees ook:

> Parkeren bij het ziekenhuis: 4 tips om patiënten én medewerkers tevreden te stellen

> Blog: ‘Geweldig’ dacht ik nog

Onderweg,
en tòch thuis!Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:


done!

Ja, neem contact met mij op!