Patient Journeys – Afsprakenapp

Een ziekenhuis die de patiënt tijdens de ‘klantreis’ digitaal begeleidt en ondersteunt, ziet de patiënttevredenheid stijgen. Behulpzame notificaties rond de afspraak stellen de patiënt gerust, terwijl het ziekenhuis op kosten bespaart, waardevolle informatie over de dienstverlening verzamelt en zich als gastvrij ziekenhuis profileert.

‘Mijn afsprakenkaart ben ik altijd kwijt, maar mijn telefoon nooit’. Deze quote van een gebruiker van de Patient Journey app is treffend. Ziekenhuizen besteden veel tijd en geld aan afspraken met patiënten. Denk aan het invullen van afsprakenkaarten en het versturen van brieven en sms’jes om mensen aan de afspraak te herinneren. Desondanks is de eveneens kostbare ‘no show’ in ziekenhuizen relatief hoog.

De Patient Journey app speelt hierop in. Op deze tool staan aankomende afspraken in de juiste volgorde en zijn oude afspraken terug te vinden. Bij een nieuwe afspraak ontvangt de patiënt thuis, onderweg, bij het ziekenhuis en na afloop relevante notificaties. Met bijvoorbeeld een herinnering, een overzicht van aanvullende diensten, reistijden, parkeermogelijkheden of praktische informatie over het ziekenhuis of de betreffende polikliniek. Na afloop ontvangt de patiënt het verzoek om de afspraak te beoordelen. Dit patiënttevredenheidsonderzoek kan desgewenst worden gekoppeld aan bijvoorbeeld Zorgkaart Nederland.

Met de Patient Journey app kunnen ziekenhuizen patiënten realtime van informatie voorzien, ook bij tussentijdse wijzigingen. Dit vergroot de efficiency van het ziekenhuis en bovendien de patiënttevredenheid. De gebruiksvriendelijke app kan desgewenst eenvoudig worden gekoppeld aan het patiëntenportaal van het ziekenhuis en voldoet aan alle Europese wetgeving rondom privacy en beveiliging.

De Patient Journey app stelt ziekenhuizen in staat om afspraken met patiënten te optimaliseren!

Heeft u interesse in de Patient Journey app van Jeeves? Of wilt u een demo-app aanvragen? We komen graag met u in contact!

Bekijk alle diensten van Jeeves voor ziekenhuizen
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:


done!

Ja, neem contact met mij op!