Parkeerservice

‘Stel patiënten en bezoekers gerust met parkeren voor het ziekenhuis’

Een bezoek aan een ziekenhuis is voor patiënten vaak een stressvolle situatie. Het laatste wat je als gastvrij ziekenhuis wilt, is dat er extra spanning ontstaat door parkeren bij het ziekenhuis. Dé oplossing om zowel parkeerproblemen te verminderen als de gastbeleving te verhogen, is het inzetten van een parkeerservice.

Veel ziekenhuizen kampen, tijdelijk of structureel, met te weinig parkeerplekken voor patiënten, bezoekers en medewerkers. Met een parkeerservice, door sommige ziekenhuizen ook wel valet-parking genoemd, voelt iedereen zich geholpen. De gast kan voor de deur uitstappen en wordt geholpen door een gastvrouw of gastheer terwijl een chauffeur de auto parkeert. Parkeren als het ultieme visitekaartje van uw gastgerichtheid!

Vooral voor mensen die moeilijk ter been zijn of iemand zonder oponthoud willen begeleiden, is de parkeerservice een uitkomst. Anderen willen niet zoeken naar een parkeerplaats of zijn gehaast; ook dan biedt een parkeerservice van het ziekenhuis rust.

Zoals gasten met de parkeerservice verzekerd zijn van een plekje voor de deur, zo zijn ziekenhuizen verzekerd van professionele dienstverlening door Jeeves. We werken met getrainde chauffeurs die net rijgedrag vertonen en zorgvuldig met de auto’s omgaan. Aangezien mensen betalen voor de parkeerservice, verdient deze dienst zich deels terug voor ziekenhuizen. U gerust, uw gasten gerust!

Heeft u interesse in de Parkeerservice van Jeeves? We komen graag met u in contact!

Bekijk alle diensten van Jeeves voor ziekenhuizen

Lees ook:

> Parkeren bij het ziekenhuis: 4 tips om patiënten en medewerkers tevreden te stellen

> Parkeerservice bij St. Anna: ‘Stress verminderen is een groot goed voor ziekenhuizen’

Onderweg,
en tòch thuis!

 
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:


done!

Ja, neem contact met mij op!