Gastvrouwen en gastheren

‘Maak een perfecte eerste indruk met gastvrouwen en gastheren voor het ziekenhuis’

Een eerste indruk maak je maar één keer. De beleving van de patiënt begint niet in het ziekenhuis, maar daarbuiten. Het inzetten van professionele, servicegerichte gastvrouwen en gastheren voor de entree van het ziekenhuis maakt hierin een groot verschil.

Een gastvrouw of gastheer helpt patiënten met hun rolstoel, begeleidt patiënten – al dan niet met paraplu – naar binnen en zorgt voor een schoon plein. Ook spreken gastvrouwen en gastheren mensen op vriendelijke wijze aan op ongewenst gedrag, bijvoorbeeld in het kader van een rookvrij ziekenhuis of de verkeersdoorstroming. Vindt er een verhuizing of verbouwing van het ziekenhuis plaats? Onze gastvrouwen en gastheren leiden de toegenomen drukte in goede banen.

Voor een warm welkom en het begeleiden van patiënten geloven wij in de meerwaarde van gastvrouwen en gastheren die vertrouwd zijn met patiënten en hun behoeften. Met hun professionele achtergrond bieden zij een continue kwaliteit van dienstverlening aan.

Heeft uw ziekenhuis een tekort aan vrijwillige gastvrouwen en gastheren binnen in het ziekenhuis? Ook dan ontzorgt Jeeves u graag door het tekort aan te vullen met een flexibele schil van professionals. Zelfs het uitbesteden van de gehele planning van gastvrouwen en gastheren, inclusief begeleiding, is mogelijk.

Heeft u interesse in de dienstverlening van gastvrouwen en gastheren van Jeeves? We komen graag met u in contact!

Bekijk alle diensten van Jeeves voor ziekenhuizen

Lees ook:

> Optimale gastbeleving bij nieuwbouw: zo pakte Erasmus MC het aan

> Een rookvrij ziekenhuis: over nut, noodzaak en toepassing in de praktijk

Onderweg,
en tòch thuis!Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:


done!

Ja, neem contact met mij op!