Jeeves Uitzendbureau

‘Gastgerichte professionals voor alle niet-medische functies in het ziekenhuis’

Het gedrag van medewerkers in ziekenhuizen is cruciaal voor de gastvrijheidsbeleving van patiënten en bezoekers. Zeker op belangrijke momenten in de patient journey maken gastgerichte professionals het verschil voor uw ziekenhuis.

Voor alle niet-medische functies in het ziekenhuis zet Jeeves Uitzendbureau medewerkers in die weten wat er leeft bij patiënten en bezoekers. Door hun professionele ervaring als gastheer of gastvrouw bij ziekenhuizen, spelen zij optimaal in op de vragen en behoeften van de gast.

Jeeves Uitzendbureau biedt medewerkers voor onder meer de logistiek, postkamer, frontoffice, nachtreceptie en servicedesk. Jeeves-medewerkers onderscheiden zich ten opzichte van reguliere uitzendbureaus, behalve lagere kosten, onder meer door hun sociale vaardigheden en kennis van de doelgroep.

Soms kan het ziekenhuis extra ondersteuning gebruiken, bijvoorbeeld bij nieuwbouw of renovatie. Zie het servicelevel bij zulke ingrijpende projecten maar eens op niveau te houden. Extra ondersteuning in het entreegebied, op de poliklinieken en op afdelingen als Telefonie of Receptie is dan onmisbaar.

Kan Jeeves Uitzendbureau iets voor u betekenen? We komen graag met u in contact!

Bekijk alle diensten van Jeeves voor ziekenhuizen

Lees ook:

Optimale gastbeleving bij nieuwbouw: zo pakte Erasmus MC het aan

Onderweg,
en tòch thuis!Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:


done!

Ja, neem contact met mij op!