Onze organisatie bestaat enkel uit mensen. Mensen die zich heel graag dienstbaar opstellen. Mensen die als ze zelf uit eten gaan extra letten op de ober; Wat zou ik anders doen, waar kan het nog gastvrijer? Dat soort mensen passen bij Jeeves, eigenlijk zijn ze Jeeves. Want je dienstbaar opstellen en dingen uit handen nemen is leuk en geeft energie.

Meewerkend Gastvrijheidsregisseur gezocht in Breda voor 32 uur p/w

 

Zit gastvrijheid je in het bloed en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een ziekenhuis in Breda zijn wij per direct op zoek naar een heer/ dame die verantwoordelijk is voor de wijze van ontvangst van hun patiënten en bezoekers. Dit betekent dat het beleid inzake de ontvangst wordt uitgevoerd door de regisseur en dat hij/zij een coördinerende rol heeft inzake de (vrijwillige) gastheren en gastvrouwen en de chauffeurs van de pendelservice. De regisseur is daarnaast een meewerkend lid van het team en kan op alle vlakken worden ingezet (gastheerschap zowel binnen als buiten en als chauffeur op de pendelservice).

Wat houdt het werk in?
Het ziekenhuis heeft een uitgebreid beleid inzake haar gastontvangst. Onder gastontvangst wordt verstaan de gehele reis die een patiënt aflegt van aankomst bij het ziekenhuis in de parkeergarage  tot de spreekkamer van de arts dan wel op de afdeling en weer terug. De ontvangst vindt dus zowel buiten (in de parkeergarage, op het voorterrein en in de shuttlebussen) als binnen (in de centrale hal en richting de poliklinieken/afdelingen) plaats.

 • Dat je verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van het beleid inzake de gastontvangst en dat je meedenkt, signaleert en initieert op het gebied van gastvrijheid;
 • Coördinerende rol inzake de vrijwillige gastheren en gastvrouwen;
 • Coördinerende rol inzake de medewerkers van de pendelservice en op het voorplein;
 • Ook werk je zelf mee in de gastontvangst. Je werk zal voor 50% bestaan uit een beleidsmatige en coördinerende functie en voor 50% uit een meewerkende functie als gastheer (zowel buiten als binnen in het ziekenhuis) en chauffeur op de pendeldienst.

Waaraan moet de gastvrijheidsregisseur voldoen?

 • Gastvrijheid zit je in het bloed;
 • Je hebt affiniteit met de zorg;
 • Je hebt ervaring in een coördinerende dan wel leidinggevende functie;
 • Je bent zeer sociaal, proactief en vindingrijk;
 • Je heb een hands-on mentaliteit;
 • Je kan goed overweg met verschillende typen mensen;
 • Je functioneert uitstekend zowel zelfstandig als in samenwerkingsverband.
 • Woonachtig in Breda of directe omgeving

Wat bieden wij?
De functie is per direct beschikbaar voor 32 uur per week voor de periode van één jaar met mogelijke verlenging. Een werkweek van maandag t/m donderdag heeft de voorkeur. Het salaris is tussen de
€ 12,- en € 16,- bruto per uur.

Heb je interesse om deze ontzettend leuke sleutelrol te vervullen en ben jij de perfecte kandidaat, stuur dan je motivatie en CV (met pasfoto) naar ons. Dit mag naar Emilie Bots (ebots@jeeves.nl). Voor vragen over de vacature kan ook met Emilie contact worden opgenomen via bovenstaand emailadres.

SOLLICITEREN:
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:


done!

Ja, neem contact met mij op!