Onze organisatie bestaat enkel uit mensen. Mensen die zich heel graag dienstbaar opstellen. Mensen die als ze zelf uit eten gaan extra letten op de ober; Wat zou ik anders doen, waar kan het nog gastvrijer? Dat soort mensen passen bij Jeeves, eigenlijk zijn ze Jeeves. Want je dienstbaar opstellen en dingen uit handen nemen is leuk en geeft energie.

Vacature Gastheren/vrouwen Breda (tijdelijk)

Is gastvrijheid uw tweede natuur? Dan zijn wij opzoek naar u!

Wie zoeken wij:

Wij zoeken gastheren/vrouwen bij een ziekenhuis in Breda voor de periode van 2 maanden. U ontvangt buiten, voor de entree van het ziekenhuis, patiënten en aankomende bezoekers en helpt daarnaast mee het verkeer op het voorplein in goede banen leiden.

Voor deze opdracht zoeken wij senioren (55+) die in Breda wonen of in de directe omgeving en die 2 à 3 dagdelen per week willen werken (circa 10 uur per week).

Wie zijn wij:

Vanuit Jeeves willen we graag meer gastvrijheid en dienstbaarheid in de zorg. Wij willen met onze dienstverlening het bezoek aan het ziekenhuis een beetje aangenamer maken. Patiënten die gasten worden.

Heeft u interesse dan zien wij graag een korte motivatie met CV en pasfoto tegemoet. Gebruik hiervoor het sollicitatieformulier onderaan deze pagina.

SOLLICITEREN:
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:


done!

Ja, neem contact met mij op!