https://www.jeeves.nl/app/themes/jeeves-theme/dist/images/header-notification-image.png
Zorg jij ook graag voor anderen? Kom bij ons werken!
Jeeves logo
Jeeves logo

Een veilige werk- en bezoekomgeving in het ziekenhuis? Zet 1,5 meter coaches in

Anderhalve meter afstand houden blijkt moeilijk voor mensen, ook in ziekenhuizen. Voor een veilige werk- en bezoekomgeving blijft aandacht voor het opvolgen van de coronamaatregelen nodig, zeker nu het aantal besmettingen weer flink is toegenomen.

Uit RIVM-onderzoek blijkt dat begin juni 63 procent van de Nederlanders zich aan de maatregel van 1,5 meter afstand hield (voor de meest recente gegevens, klik hier). Nu het aantal positieve coronatesten sinds begin juli weer flink is gestegen, dringt de vraag zich op hoe ziekenhuizen de veiligheid van medewerkers, patiënten en bezoekers willen borgen. De triage is de afgelopen weken in veel ziekenhuizen afgeschaald, maar het naleven van de coronamaatregelen blijft onverminderd van belang.

Naleven van 1,5 meter afstand in het ziekenhuis

Al sinds de uitbraak in maart vorig jaar ondersteunt Jeeves tientallen ziekenhuizen hierbij. Onder meer met ‘1,5 meter coaches’ die toezien op het naleven van anderhalve meter afstand. Ook bij triage voor de ingang ondersteunt Jeeves ziekenhuizen met gastvrije medewerkers.

Zoals bij het Erasmus MC. Dit ziekenhuis past nog volop triage toe, vertelde Hennie Buitenhuis, stafadviseur Vrijwilligerszaken van het Erasmus MC, tijdens het Jeeves-event ‘Back to the Future’ op 1 juli. “We passen triage toe bij alle ingangen en bij alle liftkernen. Ook staat er op alle klinieken iemand bij de deur, zodat er niet teveel mensen binnen zijn. Ons personeel wil graag veilig blijven werken.”

Heeft u interesse in de 1,5 meter coaches, ondersteuning bij triage of andere dienstverlening van Jeeves voor ziekenhuizen?

Neem contact op

Meer berichten

Zet nu 1,5 meter coaches in
NEEM CONTACT OP