Valet-parking

‘Het ultieme visitekaartje voor uw restaurant, event of vliegveld’

Bij een toplocatie hoort een topbeleving. Of het nou om een restaurant, een eventlocatie, een vliegveld of een ziekenhuis gaat. Voor een optimale beleving van uw gast is valet-parking een uitgelezen kans.

Met deze service kan uw gast voor de deur uitstappen in plaats van een soms schaarse parkeerplek te moeten zoeken. Dit voorkomt een hoop irritatie en een negatieve ervaring nog voordat uw gast binnen is. Met valet-parking daarentegen neemt u alvast een voorschot op een hoge gasttevredenheid. Uw gast zal zich zeker herinneren hoe fijn het was om voor de deur uit te stappen.

Behalve een sublieme uitstraling zorgt valet-parking ook voor een beter logistiek proces. Eventuele parkeerproblemen worden verholpen en bezoekers zijn omwonenden niet tot last.

Jeeves is met 20 jaar ervaring een van grootste aanbieders van valet-parking in Nederland. Wij nemen ons vak serieus. Met kwaliteit van dienstverlening door een goede voorbereiding, feilloze aansturing en gedisciplineerde chauffeurs. We adviseren opdrachtgevers desgewenst over het logistieke proces rondom valet-parking of alternatieve oplossingen zoals een shuttleservice.

Valet-parking app

Voor vaste klanten bestaat bovendien de mogelijkheid om de gastbeleving digitaal te boosten met een valet-parking app in uw eigen huisstijl. De gast krijgt vooraf een herinnering aan de reservering en kan eventueel aanvullende diensten regelen. De app informeert de gast op de dag van de reservering over de reistijd. Op een paar kilometer van uw locatie krijgt de gast een notificatie over uw valet-parking of, als u deze niet heeft, de beste parkeerplek. Bij de entree ontvangt uw gast een welkomstbericht en na afloop vraagt de app naar de ervaring van de gast bij uw restaurant, event, vliegveld of andere locatie.

Onderweg,
en tòch thuis!Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:


done!

Ja, neem contact met mij op!