Onze Valet-Charger plugt de stekker auto’s in,
nooit meer te weinig laadpalen bij uw bedrijf.

Veel bedrijven en parkeergarages in Nederland hebben een tekort aan laadpalen. Dat komt enerzijds omdat de markt van auto’s met een stekker hard groeit. Anderzijds komt dit ook door verkeerd gebruik van laadpalen. De meeste plug in hybride auto’s zijn na twee uur laden voldoende opgeladen en moeten dan plaats maken voor een andere auto. Dat gebeurt alleen niet in de praktijk. Hierdoor wordt er onnodig veel geïnvesteerd in laadpalen, wordt er meer dan nodig gereden op fossiele brandstoffen en ontstaat er aan het begin van de dag een piek op het net, wat de netbeheerder ook graag voorkomt.

In samenwerking met Stedin, EY en Start Foundation heeft Jeeves begin 2016 een pilot gedraaid met de valet-charger bij EY Amsterdam. Deze pilot is ook als afstudeerproject geadopteerd door Erasmus Universiteit student Hidde van Heijst. De pilot was een groot succes. Hidde heeft wetenschappelijk aangetoond dat een valet-charger bij een schaarste aan laadpalen zichzelf terugverdient, kosten bespaart, het milieu bespaart maar vooral laden leuk maakt voor de medewerkers.

Jeeves heeft deze unieke pilot ingevuld met een speciale groep chauffeurs. Niet alleen hebben zij net als de andere chauffeurs van Jeeves een zeer goede rijvaardigheid en uitstraling. Ze hebben ook exact inzichtelijk gemaakt via een excel formulier wat de winsten waren voor het wagenpark. Tenslotte hebben we mede onder aanmoediging van Start Foundation ingezet op chauffeurs tussen de 50 en 65 jaar oud, die een afstand hadden tot de arbeidsmarkt. Dit vergrootte het succes nog verder omdat het maatschappelijk element verder duidelijk werd en onze klanten nu beter aan de participatiewet konden voldoen.

Jeeves is op dit moment de valet-charging landelijk aan het uitrollen. Ook op uw locatie zouden wij graag deze unieke dienst aanbieden. Vult u hieronder het formulier in en we nemen contact met u op.

Onderweg,
en tòch thuis!Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:


done!

Ja, neem contact met mij op!