‘Te weinig oplaadpunten voor elektrische auto’s bij uw bedrijf? Zet een valet-charger in’

Steeds meer mensen rijden elektrisch en willen hun auto opladen bij een oplaadpunt op de zaak. Het aantal oplaadpunten voor elektrische auto’s is bij bedrijven soms echter onvoldoende, ook door inefficiënt gebruik van laadpalen. Met de inzet van een valet-charger zijn problemen met oplaadpunten verleden tijd.

Veel bedrijven en parkeergarages in Nederland hebben een tekort aan laadpalen. Door de groei van de markt voor elektrische auto’s, maar ook doordat auto’s te lang bij de oplaadpunten blijven staan. Als bedrijf wil je medewerkers faciliteren in het opladen van hun elektrische auto’s, maar niet investeren in een veelvoud aan parkeerplekken met oplaadpunten. Nog los van de piekspanning die dit veroorzaakt op het elektriciteitsnet.

Een valet-charger van Jeeves zorgt voor een efficiënte inzet van oplaadpunten voor elektrische auto’s. Doordat de valet-charger het opladen van elektrische auto’s voor zijn of haar rekening neemt, zijn er veel minder parkeerplekken met een laadpaal nodig. En als uw klant met een elektrische auto komt, is de ontvangst en de aandacht uniek.

In een afstudeerproject vanuit de Erasmus Universiteit Rotterdam is in 2016 aangetoond dat een valet-charger zich bij een schaarste aan laadpalen terugverdient. Het bespaart kosten, het milieu is erbij gebaat en het is een gastgerichte service voor klanten, relaties en medewerkers.

Heeft u interesse in een valet-charger van Jeeves? We komen graag met u in contact!

Bekijk alle chauffeursdiensten van Jeeves

Lees ook:

Te weinig zakelijke laadpalen? Zo pakten Stedin en EY het slim aan

Onderweg,
en tòch thuis!Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:


done!

Ja, neem contact met mij op!