Thuisbrengservice

‘Optimaliseer de beleving van uw gasten met het aanbieden van een thuisbrengservice’

Als restaurant of eventorganisatie wilt u gasten een topbeleving geven. Niet alleen tijdens het bezoek, maar ook na afloop. Een erg praktische, verantwoorde en gastvrije invulling daarvan is het aanbieden van een thuisbrengservice.

Door het reserveren van de thuisbrengservice kunnen gasten met een gerust hart een wijntje of een biertje drinken. Na afloop hoeven ze geen taxi of bekende in te schakelen; de chauffeur van de thuisbrengservice zet uw gast in eigen auto weer veilig voor de deur af.

Het aanbieden van de thuisbrengservice kost een restaurant of eventorganisatie niets. Sterker nog, het levert extra omzet op omdat gasten meer consumeren. Het enige benodigde is het toevoegen van de thuisbrengservice als optie bij de reservering.

Jeeves onderscheidt zich met haar thuisbrengservice door het leveren van ervaren, professionele chauffeurs. Zij combineren de flexibiliteit van een thuisbrengservice in eigen auto met de kwaliteit van goed getrainde chauffeurs. Doordat gasten de thuisbrengservice vooraf reserveren, kunnen wij een kwaliteit van dienstverlening bieden die past bij de gastvrije totaalbeleving die u nastreeft.

Heeft u interesse in de thuisbrengservice van Jeeves? We komen graag met u in contact!

Bekijk alle chauffeursdiensten van Jeeves

Lees ook:
Thuisbrengservice bij toprestaurant: ‘Onderdeel van de totaalbeleving’

Onderweg,
en tòch thuis!Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:


done!

Ja, neem contact met mij op!