Shuttleservice

‘Verklein afstanden en verhoog de beleving met een shuttlebus in uw huisstijl’

Niemand wil grote afstanden afleggen tussen een parkeerplek en de plaats van bestemming. Wilt u gasten of medewerkers gemak en tijdsbesparing bieden door het verkleinen van afstanden? Dan is een shuttle de oplossing.

Als u zelf de shuttle hebt aangeschaft of ingehuurd, is Jeeves de partner om chauffeurs bij in te huren. Jeeves ziet de shuttleservice niet als het simpelweg laten rijden van een busje. Het inzetten van een shuttle voegt, in deze eerste fase van de klantreis, daadwerkelijk iets toe aan de beleving van uw gast of medewerker. De shuttle verzacht het parkeerleed en kan door bestickering in uw huisstijl dienst doen als rijdende reclame.

De shuttleservice is een geschikte dienst voor onder meer bedrijventerreinen en eventlocaties met, al dan niet tijdelijk, te weinig parkeercapaciteit voor de deur. Een pendeldienst is eveneens een uitkomst tussen locaties van hetzelfde bedrijf, of als er een slechte verbinding is met het openbaar vervoer. Een shuttleservice geeft vastgoedontwikkelaars mogelijkheden om de bereikbaarheid te verbeteren en daarmee panden aantrekkelijker te maken voor verhuur.

Jeeves is gespecialiseerd in chauffeursdiensten voor de zakelijke markt en voor ziekenhuizen. Ook voor uw shuttleservice selecteren we gastvrije en vakbekwame chauffeurs.

Heeft u interesse in de shuttleservice van Jeeves? We komen graag met u in contact!

Bekijk alle chauffeursdiensten van Jeeves

Onderweg,
en tòch thuis!Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:


done!

Ja, neem contact met mij op!