Bent u op zoek naar een student chauffeur, 65+ chauffeur of directiechauffeur? Een goede keuze! Want door het inhuren van een chauffeur bespaart u veel tijd en gedoe.

Jeeves heeft al ruim twintig jaar ervaring met het aanbieden van vriendelijke chauffeurs die hun vak verstaan. Voor een chauffeur in eigen auto, of vervoer met onze Tesla service, zijn er verschillende opties, zoals een student chauffeur, een 65+ chauffeur of een directiechauffeur.

Student Chauffeurs

Onze student chauffeurs hebben minimaal twee jaar rijervaring. Voordat ze bij Jeeves aan de slag gaan, doorlopen de student chauffeurs met onze gastvrijheidscoaches een sollicitatietraject en maken ze diverse proefritten. Ze lopen bij goed gevolg een dag mee met een opgeleide chauffeur, die hen allerlei tips geeft. Zo garanderen we u een goede dienstverlening door onze student chauffeurs.

65+ chauffeurs

Onze 65+ chauffeurs hebben vele jaren rijervaring en zijn vaak in het bezit van meerdere rijbewijzen. Zij doorlopen dezelfde sollicitatieprocedure als de student chauffeurs. Onze 65+ chauffeurs, ook wel senior chauffeurs genoemd, worden vaak ingezet voor minder gehaaste klanten of het halen en brengen van auto’s.

Directiechauffeurs

Een directeur of bestuurder heeft het altijd druk en is veel onderweg. Een directiechauffeur zorgt voor een efficiënt gebruik van de beschikbare tijd. Onderweg kunt u zich voorbereiden op de volgende afspraak, waar u minder vermoeid en gestrest verschijnt. Tijdens de lunch, het diner of een andere afspraak kunt u een wijntje drinken zonder zich druk te maken over het vervoer. Onze directiechauffeurs zijn professioneel en representatief, waarbij een vaste directiechauffeur ons uitgangspunt is. Een directiechauffeur bij Jeeves wordt speciaal voor u geworven en parttime of fulltime aan u gedetacheerd. Met 20 jaar ervaring staat Jeeves garant voor een perfecte match.

Opgeleide chauffeurs

Alle chauffeurs van Jeeves zijn volledig bevoegd en bekwaam om te rijden, maar onze opgeleide chauffeurs gaan nog een stap verder. Met minimaal de opleiding Interseco CCV-D1 zijn zij de meest opgeleide chauffeurs binnen Jeeves. In werving- en selectieprocedures voor klanten gaan wij niet voor een zesje. Met uitmuntende chauffeurs en dito dienstverlening legt Jeeves de basis voor een jarenlange relatie met de meeste van onze klanten.

Wilt u een student chauffeur, 65+ chauffeur, directiechauffeur of opgeleide chauffeur van Jeeves inhuren? We komen graag met u in contact!

Bekijk alle chauffeursdiensten van Jeeves

Lees ook:
Oud-voorzitter Kamer van Koophandel: ‘De voordelen van een directiechauffeur zijn evident’
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:


done!

Ja, neem contact met mij op!