Veilig & makkelijk

Student Chauffeurs

Onze studentchauffeurs mogen alleen bij ons komen werken na twee jaar rijervaring. Dan gaan ze met onze Gastvrijheidscoaches een sollicitatietraject in met proefritten. Als dat allemaal goed gaat mogen ze een dag mee met een opgeleide chauffeur, die allerlei tips geeft. Pas na dit alles mag hij u gaan rijden. En zoals u ziet kan hij uw auto ook nog even opladen als u in vergadering zit.

Senior Chauffeurs

Onze seniorchauffeurs hebben vele jaren rijervaring en zijn vaak in het bezit van meerdere rijbewijzen. Zij doorlopen dezelfde procedure als de studentchauffeurs. Senior chauffeurs worden vaak ingezet voor het halen en brengen van auto’s, maar ook voor de minder gehaaste klanten.

Opgeleide chauffeurs

Zoals u heeft kunnen lezen vervullen onze opgeleide chauffeurs meerdere taken. Dat komt omdat het de meeste opgeleide chauffeurs zijn binnen onze organisatie. Minimale opleiding is Interseco CCV-D1. Wij worden vaak gevraagd een werving en selectie procedure voor een klant op te zetten en hierbij is de ervaring vanzelfsprekend en de match doorslaggevend. Wij gaan niet voor de standaard chauffeur, maar willen de basis leggen voor een jarenlange relatie.

Onderweg,
en tòch thuis!Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:


done!

Ja, neem contact met mij op!