Autodealer haal- en brengservice

‘Een auto afleveren, ophalen of wegbrengen? Kies flexibele chauffeurs voor autotransport’

Autodealers, onderhoudsbedrijven en leasemaatschappijen spelen steeds meer in op de wensen van hun klanten. Het aanbieden van haal- en brengdiensten of het afleveren van nieuwe auto’s zijn daar voorbeelden van. Met de inzet van flexibele chauffeurs voor autotransport bent u verzekerd van efficiënte dienstverlening.

Het afleveren, ophalen of wegbrengen van auto’s kost dealers de nodige tijd. Door de onregelmatigheid is het inzetten van eigen mensen bovendien niet erg efficiënt. De haal- en brengservice van Jeeves ontzorgt autobedrijven volledig, zodat zij zich op hun kernactiviteit kunnen richten. Ook voor tijdelijke ondersteuning in drukke periodes staat Jeeves met chauffeurs voor autotransport voor u klaar.

De senior chauffeurs van Jeeves zijn professioneel, vriendelijk en proactief richting de klant. Ze verzorgen de logistiek, die online wordt geregeld, en geven desgewenst uitleg bij het afleveren van de auto. Als flexibel verlengstuk van uw bedrijf, overtreffen ze de verwachtingen van uw klant bij het afleveren, ophalen of wegbrengen van de auto.

Heeft u interesse in de haal- en brengservice van Jeeves? We komen graag met u in contact!

Bekijk alle chauffeursdiensten van Jeeves

Onderweg,
en tòch thuis!Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:


done!

Ja, neem contact met mij op!