https://www.jeeves.nl/app/themes/jeeves-theme/dist/images/header-notification-image.png
Zorg jij ook graag voor anderen? Kom bij ons werken!
Jeeves logo
Jeeves logo
Ik meld me graag aan
Aanmelden

“Ziekenhuizen reageren te weinig op agressie. Onze werknemers hebben dagelijks te maken met verbale- en non-verbale agressie op locaties. Ook bij veiligheid heeft preventief werken de voorkeur boven curatief handelen.”

~ Caroline Koetsenruijter, agressie expert en schrijfster van verschillende boeken op dit gebied.

Agressieve bezoekers zijn geen deel van je werk als zorgprofessional, maar het komt helaas al te vaak voor. Drie op de vier medewerkers in de Nederlandse zorg geven aan te maken te hebben gehad met agressie. In eerste instantie werd dit veel gelinkt aan corona, maar met de pandemie achter ons blijkt de mate van agressie in de zorg onverminderd hoog.

 


 

Op 1 juni bent u van harte uitgenodigd voor het Jeeves draait door tafelgesprek ‘Agressie: Zorg en Hospitality’.

 

Tijd: 16:00 – 19:45
Locatie: De Machinist, Willem Buytewechstraat 45 Rotterdam
Parkeren: Op locatie
Kosten: Gratis (op reservering)

 

Om op te warmen zal agressie expert Caroline Koetsenruijter een gastcollege geven. Daarna schuiven gasten uit het werkveld aan tafel om het gesprek voort te zetten aan de hand van thema’s. Het doel is om kennis en ervaringen te delen vanuit verschillende huizen.

Daarnaast maken we graag van de gelegenheid gebruik om onze  gloednieuwe opleiding te introduceren. Met onze kennis en expertise op het gebied van gastvrijheid zijn uitgerekend onze medewerkers erg geschikt om te handelen in verschillende afdelingen binnen het ziekenhuis.