https://www.jeeves.nl/app/themes/jeeves-theme/dist/images/header-notification-image.png
Zorg jij ook graag voor anderen? Kom bij ons werken!
Jeeves logo
Jeeves logo

Accountmanager Yvonne Prins: ‘Hospitality staat echt op 1 bij Jeeves’

Yvonne Prins is onlangs gestart als accountmanager bij Jeeves. De combinatie tussen het bedrijfskundige aspect en de persoonlijke betrokkenheid bij medewerkers en opdrachtgevers spreekt haar enorm aan.

“Ik vind met mensen werken ontzettend leuk”, vertelt Yvonne over de reden dat ze bij Jeeves solliciteerde. “Daarnaast hou ik ervan om dingen op te bouwen en te ontwikkelen. Dit zag ik heel mooi samen komen in de vacature voor accountmanager. Bij Jeeves ligt de focus aan de ene kant sterk op maatwerk oplossingen voor opdrachtgevers, aan de andere kant is er een groot hart voor medewerkers.”

Yvonne is momenteel bezig met het afronden van een master in Management aan de Erasmus Universiteit. Eerder rondde ze een studie Sociologie af en werkte ze enkele jaren op het gebied van HR en marketing. “De combinatie tussen bedrijfskunde en het menselijke element vind ik mooi. Mijn opgedane kennis en ervaring, onder meer over het belang van oprecht persoonlijk contact, kan ik goed toepassen in het begeleiden van onze teams op locatie.”

Persoonlijke aandacht voor de doelgroep

In haar functie van accountmanager onderhoudt Yvonne verder de contacten met bestaande partners en kijkt ze waar nieuwe samenwerkingen mogelijk zijn. Bijvoorbeeld voor het inzetten van gastvrouwen en gastheren bij de entree van ziekenhuizen. “Zij zorgen voor een soepele en gastvrije ontvangst”, licht Yvonne toe. “Dit geeft patiënten en bezoekers ontzettend veel rust tijdens een toch vaak spannend bezoek aan het ziekenhuis. Daarnaast zijn we inzetbaar in veel zakelijke projecten of tijdens drukke perioden, zodat er toch persoonlijke aandacht voor de doelgroep is.”

 Ontdek de gastvrouwen en -heren van Jeeves

De eerste periode bij Jeeves heeft Yvonne als ‘ontzettend warm’ ervaren. “Alle collega’s zijn erg betrokken en het team is hecht. Ook heb ik de afgelopen weken verschillende locaties bezocht. Daar heb ik gezien dat iedereen in het veld hospitality echt op 1 heeft staan.”

Onze diensten voor ziekenhuizen Neem contact op

Meer berichten

Verbeter de gastvrijheid van uw organisatie. Neem nu contact met ons op!
Contact