https://www.jeeves.nl/app/themes/jeeves-theme/dist/images/header-notification-image.png
Zorg jij ook graag voor anderen? Kom bij ons werken!
Jeeves logo
Jeeves logo

1 juni: event ‘Agressie & Hospitality’

Jeeves organiseert donderdag 1 juni in Rotterdam het kennisevent ‘Agressie & Hospitality’. Met gastsprekers en tafelgasten uit het werkveld van Facilitair en Beveiliging bespreken we actuele thema’s rondom agressie op de werkvloer.

Jeeves organiseert donderdag 1 juni in Rotterdam het kennisevent ‘Agressie & Hospitality’. Met gastsprekers en tafelgasten uit het werkveld van Facilitair en Beveiliging bespreken we actuele thema’s rondom agressie op de werkvloer.

Caroline Koetsenruijter trapt als hoofdspreker het event Agressie & Hospitality af met een gastcollege. Als agressie- en conflictexpert en schrijfster van verschillende boeken over dit onderwerp, is Koetsenruijter de aangewezen deskundige om deelnemers te inspireren op het gebied van agressie en sociale veiligheid op de werkvloer.

>>> Naar de eventpagina

Tafelhost Rogier Kleinekoort zet vervolgens het gesprek voort met verschillende tafelgasten:

  • Luc Beije, manager Bedrijfsveiligheid & Gastvrijheid bij ziekenhuis Rijnstate
  • Désirée Breedveld, commercieel directeur bij Rotterdam The Hague Airport
  • Bonne van de Dijk, directielid Facilitair Bedrijf en Veilige Werkomgeving bij UMC Utrecht
  • Arnold de Lange, teamleider Beveiliging bij Máxima Medisch Centrum
  • Janneke van Beuzekom, directeur Senior Service en mystery guest voor ziekenhuizen
  • Jeffrey Smits, Jeeves-coördinator Shuttleservice bij Amphia Ziekenhuis

Zij zullen de thema’s ‘Bezoekersgedrag en Personeelsveiligheid’, ‘Samenwerking tussen Facilitair en Beveiliging’ en ‘Preventief werken’ bespreken.

The Jeeves Kid

Naar goede traditie wordt ook dit Jeeves-event in een filmisch jasje gestoken. Dit keer: The Jeeves Kid, naar de legendarische film The Karate Kid (zie afbeelding).

Op het event delen we ook ons nieuwe initiatief om gastvrouwen en gastheren via e-learning toe te rusten voor specifieke taken, zoals het voorkomen van agressie en het handhaven van het rookvrijbeleid van organisaties.

Komt u ook naar ons event? De toegang is gratis, mits u van tevoren uw plek reserveert. Het event ‘Agressie & Hospitality’ vindt van 16.00 tot 19.45 uur plaats in De Machinist, Willem Buytewechstraat 45 in Rotterdam. Er is voldoende parkeermogelijkheid.

Aanmelden voor het event

Meer berichten

Verbeter de gastvrijheid van uw organisatie. Neem nu contact met ons op!
Contact