Over ziekenhuisdiensten

Ziekenhuisdiensten is een pakket van diensten dat bij meerdere ziekenhuizen en klinieken in Nederland worden geleverd.

De diensten zijn erop gericht dat u als patiënt of begeleider beter ondersteunt wordt in uw reis naar het ziekenhuis en de ontvangst bij het ziekenhuis. Diensten als een parkeerservice zorgen ervoor dat u direct naar de hoofdentree kunt rijden en hier kunt uitstappen.

De chauffeur of gastheer van Ziekenhuisdiensten parkeert dan de auto voor u. Maar ook als uw vader of moeder van tachtig naar het ziekenhuis moet en u kunt als begeleider niet mee door uw werk. Via Ziekenhuisdiensten regelt u een mantelzorger die vader of moeder thuis ophaalt, begeleid in het ziekenhuis, eventueel aantekeningen maakt van het gesprek met de arts, weer naar huis rijdt en pas weggaat nadat er even rustig een kop thee is gedronken. Sommige diensten worden u aangeboden door het ziekenhuis, sommige diensten betaald u zelf. U kunt dit onder de knop algemene informatie vinden bij elk ziekenhuis.

Uit onderzoek is gebleken dat het ondersteunen en verwelkomen van patienten zorgt voor een bezoek met minder stress en minder angst. Hierdoor kan de arts een betere diagnose stellen. Gebruikt u deze app en website voor uzelf of voor iemand in uw omgeving en laat ons u van dienst zijn namens het ziekenhuis.

Ziekenhuisdiensten is een initiatief van Jeeves dat met nog twee andere afdelingen, Zakelijke diensten en Senior Service, sinds 1998 een toonaangevende rol speelt in gastvrijheid, ondersteuning en dienstverlening in Nederland.